De 4500 Vizualizari

„VĂ IUBESC… OAMENI!” Chiar dacă l-au mutilat pe viață, CORBU se bucura la fiecare mangaiere!

”Asta ne-a transmis Corbu, ieri, în parc! Chiar dacă oamenii l-au mutilat pe viață, el se bucura la fiecare mangaiere! Nu uraște pe nimeni! Ce exemplu de omenie de la un câine…”

Viața animalelor fără stăpân este foarte grea, mai ales atunci când sunt abandonate și trăiesc pe străzi. Ele au o rata de supraviețuire mult mai scăzută, în comparație cu cele adoptate, iar moartea și rănirea lor sunt cauzate de obicei de condițiile meteo extreme, de bolile transmisibile, de mașini, de luptele teritoriale sau o faptă de cruzime făcută din partea oamenilor fără pic de suflet.

Este și cazul lui Corbu, câinele care a fost aruncat și lăsat să moară încet în suferință. Nu se putea salva singur, deoarece avea picioarele secționate. Asociația Kola Kariola l-a salvat iar acum, după luni întregi de recuperare, cățelul abandonat luptă să trăiască și să meargă din nou.

Marius Chirca l-a transportat de urgent la o clinică veterinară. Deși a trecut aproape un an de când a fost salvat, poliția nu au finalizat ancheta nici pană astăzi iar nenumărate întrebari au ramas și acum fără răspuns: Ce s-a intamplat cu bietul suflet? A fost un accident, o boala sau o faptă de cruzime?

 

2 Comentarii

 1. Cun ar putea politia sa finalizeze o ancheta privind un gest de cruzime sau ce o fi fost fata de un animal , care uita raul facut de oameni (cred eu ) ? Nu conteaza prea mult .
  Ceea ce conteaza insa este faptul ca animalele , mai ales cainii sunt iertatori si iubitori , chiar fata de cei care ii maltrateaza .
  Oamenii insa , nu uita , nu prea iarta si fac rau nu numai animalelor , ci chiar propriilor semeni (din pacate , aici s-a ajuns in zilele noastre ) . Sunt perfect constienta ca nu multi imi vor da dreptate .
  Si inca ceva strict personal .
  Inca nu pot uita nici azi (s-a intamplat in 2014 ) , cand am avut 6 prieteni maidanezi , 4 fete si 2 baieti , si care din nefericire pentru ei (cu toate ca erau castrati si sanatosi ) , au fost luati la ordinele lui Sorin Oprescu .Scriu asta ca am vazut mai jos un articol in care el S.O. se lauda cu ceea ce a facut , in privinta maidanezilor .

 2. bitza_small spune:

  Buna ziua.Ma bucur sa mai aflu cate ceva despre acest suflet nefericit, catelusul „Corbu” despre care na-am mai aflat nimic de 2 ani de zile, sper sa fie bine.La data cand evenimentul era in plina dezbatere pe posturile tv, se punea problema achizitiei din strainatate a unor proteze ptr labute ca sa poata merge cat mai normal, daca s-a rezolavta cest lucru nu stiu. Singurul carea ar putea sa ne mai spuna cate ceva despre catel, ar fi Domnul Marius Chirca, fondatorul Asociatie „Kola Kariola”, persoana care s-a implicat in mod direct la salvarea acestuia in seara cand a fost mutilat de acel „iubitor” de animale”…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X