Sari la conținut
Home » Ursulețul de pluș, cea mai importantă amintire pentru un Golden Retriever! Cățelul abandonat refuză să își uite fosta familie

Ursulețul de pluș, cea mai importantă amintire pentru un Golden Retriever! Cățelul abandonat refuză să își uite fosta familie

  • de

Ursulețul de pluș, cea mai importantă amintire pentru un Golden Retriever! Cățelul abandonat refuză să își uite fosta familie.

Chiar dacă a fost abandonat, cățelul nu vrea să renunțe la ultima sa amintire!

O imagine cât o mie de cuvinte! Un căţeluş Golden Retriever a impresionat pe toată lumea după ce a fost surprins împreună cu jucăria sa preferată, un ursuleț de pluș, singura amintire pe care nu o poate uita cu familia care l-a abandonat într-un mod îngrozitor.

Trecutul, prezentul și viitorul sunt redate de dragostea și emoția pe care cățelul o transmite atunci când își ține aproape jucăria sa preferată, reprezentând practic o luptă pe care nu vrea să o piardă cu fostele sale amintiri.

Pagina portalului „Zoorprendente” a făcut publică fotografia, acolo unde a devenit rapid virală, cu peste 100.000 de reacţii şi distribuiri în doar câteva zile.

Ursulețul de pluș

În fotografie, pe lângă faptul că îşi ţine animalul de pluş cu dinţii, câinele este văzut stând aşezat pe o bancă de lemn, în timp ce maşina familiei sale pleacă către o adresă necunoscută, ceea ce implică faptul că şi-a acceptat realitatea şi că trebuie să „respecte” destinul.

După ce postarea a devenit virală pe Facebook, numeroase organizaţii au solicitat informaţii despre fotografie pentru a începe o investigaţie.

„Animalele de companie trebuie să fie fericite”,

„Sper ca cei care le fac nefericite să plătească faptele”,

„Tot ceea ce se faci în această viaţă se plăteşte mai târziu”,

„Nu trebuie să ne lovim niciodată câinii”,

„Ei simt când sunt trădaţi”.

Au fost doar o parte dintre comentariile emoționante.

Cu toate acestea, unii utilizatori cred că este o imagine menită să crească gradul de conştientizare cu privire la abuzurile suferite zilnic de animale.