Sari la conținut
Home » Cățelușa pierdută care și-a recăpătat zâmbetul. Povestea neașteptată a unui animăluț

Cățelușa pierdută care și-a recăpătat zâmbetul. Povestea neașteptată a unui animăluț

Cățelușa pierdută. Membrii personalului de la Stray Rescue of St. Louis (SRSL) sunt obișnuiți să primească apeluri despre cățeluși. Aceștia au nevoie de ajutor – salvarea câinilor de pe străzi este specialitatea lor.

Dar un apel pe care l-au primit recent a fost diferit.

O familie din capitală a găsit un cățeluș în fața casei lor, care părea să caute un loc pe care să-l numească al ei.

Cățelușa pierdută

Cățelușă care privește atent
Cățelușă mică care privește atent

În loc să se îngroape sub o mașină sau în adâncurile unei clădiri abandonate – unde de obicei le place să se ascundă cățeii vagabonzi – micuța, un amestec de bully gri, s-a plimbat până la o ușă din față la întâmplare și a așteptat ca cineva să o găsească.

Când echipa de salvare a SRSL a ajuns la casă, au aflat că cățelușa era în regulă din punct de vedere fizic. Însă, aceasta nu voia să plece.

În plin mod de supraviețuire, cățelul – numit ulterior Babbit. S-a năpustit asupra personalului SRSL ori de câte ori acesta se apropia. A lătrat în mod repetat pentru a-i speria, dar aceștia au refuzat să renunțe.

Echipa de salvare a aruncat dulciuri în fața cățelușului. Acest lucru i-a câștigat în cele din urmă încrederea.

Cu garda ei în cele din urmă coborâtă, echipa i-a fixat o lesă alunecoasă în jurul gâtului. Aceștia au condus-o cu blândețe departe de casă.

Câteva momente mai târziu, Babbit era în drum spre adăpost.

Dulceața și-a găsit un loc

În decurs de 24 de ore, cățelușul răcnitor și țipător s-a transformat într-unul dintre cei mai dulci și mai încrezători.

Babbit s-a bucurat de un somn atât de necesar în noul său mediu.

Dimineața, personalul SRSL a îmbăiat-o pe Babbit, ceea ce a făcut-o pe dulceață să se simtă și mai bine.

Babbit a găsit o familie adoptivă la scurt timp după ce a fost salvată, alături de care își trăiește în prezent cea mai frumoasă viață, potrivit thedodo.

Pe lângă faptul că a câștigat cei mai iubitori părinți adoptivi din toate timpurile, dulcea fetiță are acum un frate adoptiv identic. Cu trecutul ei de coșmar în urmă, dulceață poate în sfârșit să se ghemuiască într-un pat confortabil și să viseze la toate lucrurile interesante care vor veni în curând.