Sari la conținut
Home » Una dintre cele mai obediente feline. Trăsăturile de personalitate ale „Albului Rusesc”, un animal de companie excelent

Una dintre cele mai obediente feline. Trăsăturile de personalitate ale „Albului Rusesc”, un animal de companie excelent

Rasa de pisici „albul rusesc” este o specie rară, arătoasă, prietenoasă, inteligentă și iubitoare. Nu prea multe o diferențiază de Albastru rusesc, cu excepția culorii blănii lor dar au un temperament și o personalitate asemănătoare.

Sunt o rasă elegantă, de constituție medie, cu o blană albă scurtă și delicată. Au nevoie de o îngrijire minimă, în care o perie săptămânală este de obicei suficientă.

Trăsăturile de personalitate ale pisicii alb rusesc

Pisica Albă Rusă este foarte prietenoasă și foarte inteligentă. Două dintre cele mai bune calități pe care un potențial proprietar de pisică și le-ar dori la o pisică. Răspund foarte bine la întărirea pozitivă, așa că, atâta timp cât sunt implicate dulciuri, puteți învăța o pisică Albă Rusă câteva trucuri frumoase.

De asemenea, au o memorie impresionantă. În comparație cu majoritatea raselor de pisici, sunt capabili să își amintească destul de bine oamenii. Le plac oamenii prietenoși și afectuoși și știu, de asemenea, să îi evite pe cei care oferă animale de companie puține recompense.

În ciuda faptului că este o rasă în general prietenoasă, Albul rusesc poate fi un pic rezervat, ceea ce înseamnă că uneori pot pleca singuri pentru a se bucura de liniște și pace. De asemenea, se află în spectrul mai închis al raselor de pisici.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei pisici mult mai sociabile și care adoră să se amestece cu străinii și mulțimile, atunci ar fi mai bine să luați în considerare o altă rasă, cum ar fi Siameza. Dar, dacă sunteți genul de persoană care se bucură de liniște noaptea, atunci aceasta este o altă bifă pentru Albul rusesc.

Fapte și informații interesante despre Albul rusesc

Speranța de viață – Pot trăi între 10 și 20 de ani. Este o rasă în general sănătoasă, fără probleme genetice, dar poate fi predispusă la pietre la vezica urinară, Se crede că blana lor groasă păstrează posibilii alergeni aproape de piele, dar nu sunt 100% hipoalergenice
La fel ca majoritatea pisicuțelor, Albii Ruși au o energie nelimitată. Va trebui să obosiți acești pisoi în mod constant în primele lor luni de viață. Le place să interacționeze cu oamenii și se plictisesc ușor, așa că s-ar putea să fie nevoie să pregătiți o mulțime de activități diferite pentru a ține pisicuțele ocupate.

Dacă nu reușești să le captezi și să le păstrezi atenția, s-ar putea ca aceștia să se îndepărteze și să exploreze hobby-uri mai distructive, cum ar fi zgârierea mobilei. Pisicuțelor le place să se cațere pe toate lucrurile dumneavoastră, cum ar fi perdelele sau cea mai înaltă piesă de mobilier din sufragerie.

Sunt incredibil de agile și pot fi prea rapide pentru ca majoritatea oamenilor să le poată supraveghea. Poate fi amuzant să le privești, dar poate fi un pic prea mult de manevrat pentru unii. Albul rusesc este o rasă magnifică. Sunt inteligenți și prietenoși, dar pot fi tăcuți și rezervați. Când sunt pisoi pot fi un pic prea zburdalnici, dar odată ce se maturizează devin una dintre cele mai ușor de dresat rase de pisici.