Sari la conținut
Home » Un zbor special transportă 23 de câini seniori din adăposturi către noile familii iubitoare. Imagini emoționante cu piloții și patrupezii

Un zbor special transportă 23 de câini seniori din adăposturi către noile familii iubitoare. Imagini emoționante cu piloții și patrupezii

La început de lună noiembrie s-a organizat un zbor special în care 23 de câini seniori au fost îmbarcați și transportați către noile familii adoptive, care să le ofere dragostea și căldura de care patrupezii au nevoie.

Toți câinii merită un cămin iubitor, dar, din păcate, mulți câini seniori au dificultăți în a fi adoptați. Multe adăposturi constată că animalele de companie vârstnice sunt deseori ignorate de către adoptatori în favoarea câinilor mai tineri.

Câinii seniori nu sunt ignorați, existând organizații special concepute pentru a-i ajuta

Dar câinii seniori din adăposturi merită să aibă un cămin în care să se bucure în liniște de anii lor de viață rămași și, din fericire, există organizații dedicate în mod special să ajute câinii mai în vârstă să își găsească familii.

La fel ca în cazul unui zbor recent, care a transportat zeci de câini bătrâni prin țară spre casele lor de adopție.

Pet Rescue Pilots este o organizație non-profit care transportă animale de companie din adăposturile supraaglomerate la noile cămine de adopție prin intermediul unor călătorii gratuite cu avionul. Aceștia au ajutat la salvarea a peste 2.500 de câini, sărbătorind prin îmbarcarea într-un zbor special doar a patrupezilor în vârstă, care urmau să ajungă la noile familii.

Astfel că, pentru zborul cu numărul 125 și în onoarea lunii noiembrie, care este „Luna adopției unui animal de companie senior”, organizația de salvare a decis să facă ceva special, organizând un zbor doar pentru patrupezii în vârstă.

23 de câini seniori au fost transportați către noile familii

Pe 5 noiembrie, zborul a dus 23 de câini seniori, de la Los Angeles la Eugene, Oregon, unde îi așteptau „părinții” adoptivi și noile case pline cu iubire. Zborul a fost o colaborare cu grupul de salvare pentru seniori The Grey Muzzle Organization, axat pe patrupezii în vârstă.

Zborul destinat exclusiv seniorilor a adus caninii, toți cu vârste de 7 ani, cât și mai mari, din adăposturile supraaglomerate din zona Los Angeles în Oregon, unde patru organizații locale de salvare i-au întâmpinat pentru a-i duce la noile lor familii.