Sari la conținut
Home » Premieră. ASPA organizează un târg online dedicat exclusiv cățeilor seniori

Premieră. ASPA organizează un târg online dedicat exclusiv cățeilor seniori

ASPA organizează, în premieră, vineri, 11 noiembrie, un târg online dedicat exclusiv cățeilor seniori. Participanții sunt 15 căței, cu vârste peste 8 ani și care fac parte din trei centre de adopții ASPA – Bragadiru, Mihăilești și Pallady.

Evenimentul se va desfășura de la ora 17:00 la ora 19:00, live pe pagina oficială de Facebook ASPA București – https://www.facebook.com/ASPABuc. Acesta este organizat de Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Totodată, Circul Metropolitan București sprijină acest eveniment, fiind și gazda târgului online. Iubitorii de animale care doresc să facă o adopție, o pot face și fizic, la târgul de adopții care se va desfășura la data de 19 noiembrie, în incinta magazinului Maxi Pet din cadrul Militari Shopping din bd. Iuliu Maniu.

Vor fi prezentate poveștile emoționante ale câinilor participanți

Oamenii sunt invitați să urmărească live, pe pagina oficială de Facebook ASPA București un eveniment inedit, în care oamenii vor afla poveștile emoționante a 15 câini trecuți de vârsta de 8 ani, aflați în adăposturile ASPA, cărora le sunt căutate familii, întrucât și ei merită familii responsabile, alături de care să-și petreacă bătrânețea! Iubitorii de animale sunt așteptați să urmărească evenimentul într-un număr cât mai mare.

Căței se pot adopta și direct din centrele ASPA –

Toți cățeii de la târgurile ASPA au procedurile legale îndeplinite, iar adopțiile sunt gratuite.

„Vă așteptăm alături de noi la PRIMUL târg de adopții online, dedicat exclusiv câinilor seniori.

Vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 17:00, vă invităm să ne urmăriți LIVE aici, pe pagina oficială de Facebook ASPA București. Împreună putem găsi familii iubitoare pentru cei 15 câini trecuți de 8 ani din adăposturile ASPA. Poveștile lor au nevoie de un final fericit. Ascultați-le și haideți să-l scriem împreună!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ASPA București.

Acest târg online dedicat exclusiv cățeilor seniori va fi organizat cu sprijinul voluntarilor PROEDUS și va fi găzduit de Circul Metropolitan Bucuresti, iar pentru adopții și rezervări puteți apela, în timpul evenimentului, la numărul de telefon 0743251428.