Un urs a prins un bărbat în bârlogul lui, iar după o lună s-a întâmplat o minune. Bărbatul nu a putut să scape pentru că animalul i-a fracturat coloana și l-ar fi ținut „captiv” pentru a-l mânca.

Alexander, un bărbat din Rusia, a fost salvat din bârlogul unui urs, unde susține că ar fi fost blocat timp de o lună, de doi vânători cu ajutorul câinilor de vânătoare, în regiunea Tuva, Rusia. Animalele au intrat într-o peșteră și au reuzat să mai iasă, așa că vânătorii au fost nevoiți să intre după ei, moment în care l-au descoperit pe Alexander, care arăta precum o mumie, scrie Daily Mail.

Citește și:

Inițial, vânătorii au crezut că este un cadavru mumificat, însă au fost șocați să realizeze că Alexander încă mmai trăia.

Pentru a supraviețui, Alexander a fost nevoit să își bea propria urină, iar medicii spun că e un miracol că n-a murit din cauza rănilor și a situației șocante în care se afla. Ei au mai precizat că Alexander își poate mișca brațele, poate vorbi, însă în rest este paralizat și epuizat.

Citește și:

„Nu putem confirma cazul din Tuva. Nu a fost înregistrat la Ministerul Sănătății, la Ministerul pentru Urgențe sau la altă instituție din regiune. Cel mai probabil, s-a întâmplat în afara regiunii Tuva”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului Sănătății din regiune.

Nu se știe cu certitudine când a fost atacat Alexander, însă el le-a spus celor care se ocupă de cazul său că atacul s-ar fi întâmplat în luna mai.

Specialiștii spun că urșii bruni au tendința de a îngropa parțial sau complet animalele pe care le ucid. Uneori trec zile sau chiar săptămâni până când le mănâncă.

 

Setari cookie