Sari la conținut
Home » Un tânăr nu a putut să rămână indiferent la nevoile unui pui de veveriță căzut din copac!

Un tânăr nu a putut să rămână indiferent la nevoile unui pui de veveriță căzut din copac!

  • de

Un tânăr nu a putut să rămână indiferent la nevoile unui pui de veveriță căzut din copac!

Totul putea să devină o adevărată tragedie pentru un pui de veveriță!

Un mic pui de veveriță a căzut din cuibul său situat într-un copac, iar totul putea să devină o adevărată tragedie, dacă nu ar fi intervenit un tânăr cu inimă mare.

„Am fugit rapid să-l iau, deoarece putea deveni cu uşurinţă micul dejun al unui câine sau al vreunei pisici fără stăpân”, a spus el. „L-am luat cu blândeţe în palmă şi l-am adus în atmosfera caldă a casei mele”

Băiatul a hrănit puiul de veveriţă, care era atât de flămând, încât abia se mai putea mişca.

„Arăta extrem de stresat şi nu avea suficientă energie pentru a se ridica şi a pleca din palmele mele”, a explicat salvatorul. Trebuia să găsească o modalitate de a-l hrăni şi astfel să-i salveze viaţa. Drept urmare, tânărul a intrat pe YouTube pentru a afla mâncarea potrivita unui animăluţ atât de mic.

Folosind o pipetă, a hrănit puiul cu lapte.

De îndată ce tânărul a aşezat puiul la nivelul solului, ea a venit într-o clipă lângă fiul ei.

„Am simţit clar că se sperie de mine, dar asta nu a împiedicat-o să se apropie”, a spus tânărul. Apoi, odată ce mămica veveriţă a observat că puiul ei şi-a revenit, s-a întâmplat ceva uimitor.

„M-a privit cu atenţie şi apoi mi-a atins uşor mâna, parcă mulţumindu-mi cu blândeţe pentru salvarea vieţii puiului ei. Am simţit un nod în gât şi un sentiment de dragoste şi respect de nedescris pentru acea făptură”, povesteşte el.

 „Mă simt binecuvântat că am putut salva viaţa acelei făpturi care, împreună cu mama ei, mi-a amintit de lucrurile cu adevărat importante”.

Pui de veveriță
Pui de veveriță