Sari la conținut
Home » Un spectacol de circ din Rusia a devenit locul unei confruntări între doi elefanți agresivi!

Un spectacol de circ din Rusia a devenit locul unei confruntări între doi elefanți agresivi!

  • de

Un spectacol de circ din Rusia a devenit locul unei confruntări între doi elefanți agresivi!

Din fericire, nimeni nu a fost rănit!

Orașul rus Kazan a fost locul desfășurării unui spectacol de circ, iar printre atracțiile principale s-au numărat și doi elefanți. Din păcate, din motive încă necunoscute pe deplin, cele două animale au început să devină agresive, ducând la crearea unei stări de panică în rândul spectatorilor. Datorită intervenției prompte a dresorilor, nimeni nu a fost rănit.

„Doi elefanţi au început să se comporte agresiv” în timpul spectacolului din capitala Republicii Tatarstan, „şi au încercat să părăsească arena prin gradenele spectatorilor”, a declarat biroul regional al Comitetului de anchetă într-un comunicat,  relatează AFP, citată de Agerpres.

„Disputa” a avut loc între doi elefanţi, Jenny şi Magda, care „probabil căutau atenţia dresorului” şi erau geloşi unul pe celălalt.

A fost deschisă o anchetă specială!

Comitetul de anchetă a început să facă verificări preliminare pentru a stabili de ce angajaţii circului au lăsat animalele să se manifeste cu o asemenea agresivitate.

„Datorită intervenţiei dresorilor, animalele au rămas în arenă şi niciun spectator nu a fost rănit’, a afirmat sursa citată.

În timpul spectacolului, unul dintre elefanţi a început să-l lovească pe celălalt cu trompa, înainte de a încerca să părăsească scena, potrivit unei înregistrări video difuzate de agenţia de ştiri locală Tatarinform.

Un spectacol de circ din Rusia: