Sari la conținut
Home » Un motan curajos a alungat un urs de la o petrecere în pădure!

Un motan curajos a alungat un urs de la o petrecere în pădure!

  • de

Un motan curajos a alungat un urs de la o petrecere în pădure!

Ursul s-a reîntors în pădure, după ce un motan i-a stricat toată distracția!

Într-o pădure din regiunea Irkutsk, Rusia, un grup de pescari a fost „ținta” unui urs brun, care își făcea plimbarea zilnică prin zonă. Evenimentul a avut loc pe 31 iulie, în timpul unei petreceri organizate de pescari, gălăgie ce i-a atras atenția ursului.

Din fericire pentru ei, un motan pe nume Vasily nu a lăsat nimic rău să se întâmple, devenind o adevărată „gardă de corp” pentru oamenii aflați la petrecere. Potrivit The Siberian Times, pisica a reacționat imediat atunci când a văzut ursul că se apropie de tabără, și a decis să îi iasă în cale, fără să îi pese de mărimea acestuia.

Vasya, pleacă de acolo am spus! Uită-te la el, nici măcar nu se mișcă! Nu știam că am o pisică atât de curajoasă!”, spune stăpâna pisicii. „Da, și îl certi acasă pentru că rupe tapetul!”, completează un bărbat.

După câteva minute, ursul a părăsit tabăra, dar pisica a rămas pe loc până s-a asigurat că acesta a dispărut de tot în pădure.

Bravo, Vasily Vasilyevici! Ești de prima pagină! Cea mai mare bucată de carne este a ta!”

Dacă ar fi fugit, cel mai probabil ursul i-ar fi atacat, provocând o adevărată tragedie.

„Indiferent cât de mică este pisica, postura și sunetul scos este amenințător și sperie animalele mari”, a spus Vladimir Vlasov, persoana care a postat pe internet clipul.