Sari la conținut
Home » Un mesaj transmis cu stil. Vedetele se postează cu animăluțele lor adoptate

Un mesaj transmis cu stil. Vedetele se postează cu animăluțele lor adoptate

Un mesaj transmis cu stil. Fotbalul american s-a întors oficial, iar toată lumea se pregătește pentru un moment emoționant. Aici sunt incluse și animalele de companie ale familiei dvs.

Fie că este vorba de a arunca o jucărie de fotbal cu câinele dvs. la pauză sau de a vă cuibări pe canapea pentru a urmări meciul cu pisica, animalele noastre de companie vor găsi întotdeauna o modalitate de a fi implicate.

Pe măsură ce sezonul începe, vedetele ligii au dorit să reamintească tuturor că și animalele de companie sunt implicate. Aceștia au dorit să împărtășească un mesaj important în același timp.

Animale adoptate din adăposturi

Best Friends Animal Society a contactat jucătorii din NFL. Aceasta le-a cerut să pozeze cu animalele lor de companie, care au fost toate adoptate din adăposturi sau salvări.

Adopt-don’t-shop este un mesaj important și o cauză apropiată de inimile atâtor oameni. Aici sunt incluse și unele dintre cele mai mari vedete de fotbal din țară.

„Faptul că jucători influenți din unul dintre sporturile preferate ale Americii susțin adopția va inspira, sperăm, mai mulți oameni să iasă și să salveze viețile animalelor de companie”, a declarat Julie Castle, CEO al Best Friends Animal Society.

Un mesaj transmis cu stil

O familie cu animăluțe
O familie care petrece timp cu animăluțele

O mulțime de jucători au profitat de ocazia de a-și arăta prietenii adoptați, printre care Marlon Humphrey și Ronnie Stanley de la Baltimore Ravens, Alex Anzalone de la Detroit Lions, Cameron Johnston de la Houston Texans, Derrick Nnadi de la Kansas City Chiefs, Maxx Crosby de la Las Vegas Raiders, Brandon Jones de la Miami Dolphins, Harrison Phillips de la Minnesota Vikings, Collin Johnson și Darren Waller de la New York Giants, Jake Elliott de la Philadelphia Eagles, Isaiahh Loudermilk de la Pittsburgh Steelers, Chris Godwin de la Tampa Bay Buccaneers și agentul liber Logan Ryan.

Best Friends Animal Society a scris pe Instagram: „Acești jucători inspirați ne arată tuturor cum să fim un adevărat MVP în acest sezon – oferind unui animal de companie din adăpost un cămin extraordinar și o viață întreagă de dragoste”, conform thedodo.

Este clar că viețile fiecăruia dintre aceste animale de companie s-au schimbat. Aceasta a fost realizată în cel mai bun mod pentru că au fost adoptate. Sperăm că multe alte animale își vor găsi casele lor pentru totdeauna în acest sezon.