Sari la conținut
Home » Video. Pisicuța și cățelul care au topit inimile internauților. Felina îi oferă o îmbrățișare și îi face masaj în timp ce patrupedul doarme

Video. Pisicuța și cățelul care au topit inimile internauților. Felina îi oferă o îmbrățișare și îi face masaj în timp ce patrupedul doarme

Pisicuța și cățelul care au topit inimile internauților, au fost surprinși într-un videoclip manifestându-și afecțiunea. În timp ce patrupedul dormea, felina i-a oferit un masaj, pentru ca acesta să aibă un somn cât mai liniștit și cât mai profund.

În imaginile partajate pe TikTok de proprietarul animăluțelor, sub numele de utilizator Borisxgregg, felina gri poate fi văzută în timp ce îi face masaj cățelușului Golden Retriever, ceea ce, potrivit organizației de caritate pentru animale Blue Cross, este un mare semn de afecțiune.

Un videoclip în care felina îi oferă o îmbrățișare cățelului a topit inimile internauților

În timp ce, în filme și desene animate, câinii și pisicile sunt de obicei prezentați ca adversari, în viața reală există cazuri în care aceștia pot fi prieteni foarte buni, iar acest exemplu o dovedește din plin.

Pisicuța și cățelul care au topit inimile internauților, fiind vorba despre Gregg și Boris, sunt surprinși într-un alt videoclip în timp ce felina îl îmbrățișează, oferindu-i multă afecțiune.

Un studiu realizat de oamenii de știință italieni, publicat în revista Plos One, a constatat că 64% dintre câinii și pisicile analizate în cadrul studiului se joacă împreună din când în când, iar aproximativ o treime dintre câini și pisici au interacțiunui mai apropiate, de genul unui salut nas în nas.

Studiul a constatat că 58 la sută dintre câini și pisici au dormit unul lângă celălalt cel puțin uneori, iar în 11 la sută dintre cazuri, au dormit mereu unul lângă celălalt, potrivit unor declarații ale proprietarilor lor.

Potrivit studiului, există o probabilitate mai mare ca pisicile să ignore câinii decât invers și, de asemenea, este mai probabil ca acestea să își ignore stăpânii decât o fac câinii.

Optzeci și cinci la sută dintre câinii analizați au o relație prietenoasă cu stăpânul lor, în timp ce în cazul pisicilor acest procent este de doar 49%. Chiar dacă unele pisici au un comportament mai rece, distant, asta nu afectează cu nimic sentimentele pe care ele le poartă pentru stăpânii lor.

Comentariile la clipul în care pisicuța îi face masaj câinelui sunt savuroase

@borisxgregg

Making biscuits on brother while he sleeps #britishshorthair #goldenretriever #fyp #foryou

♬ Mr. Sandman – The Chordettes

Unul dintre TikTokeri, Christopher Choi, a comentat: „Nu aș ieși niciodată din casă dacă i-aș avea pe ăștia 2″, în timp ce Gossip. Tunnel a scris: „când ai o problemă cu spatele, cheamă pisica chiropractică!”.

Un alt utilizator TikTok, Waffles and Maple, a scris: „Oh, Doamne. este atât de prețios”, iar Gezuz Ramon a comentat: „Super drăguț”. TikToker Vexed Matron a postat: „Îi face un masaj cățelușului”.

„Pisica mea a făcut asta pe spatele meu odată. A fost ca în rai. Nu a mai făcut-o niciodată”, a scris Wakk_Zylde, în timp ce Haley a adăugat: „Acesta este cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată”.

Un alt utilizator TikTok, minsooesq, a scris: „Aww, se iubesc unul pe celălalt”. Iar Jason Wagner4020 a adăugat: „câinii sunt atât de răbdători, prieteni până la sfârșit”.

Miguel LionBlazer502 a comentat: „Pisica: hei, trezește-te, mă plictisesc, hei, haide frate, trezește-te că nu merge”.