De 719 Vizualizari

Un LEU a fost salvat dintr-o capcana a braconierilor, de turisti!

Un leu african a fost salvat de la moarte sigura si se afla acum in siguranta multumita unui grup de turisti. Acestia au gasit leul prins intr-o capcana pusa de braconieri, in timp ce vizitau Parcul National Kruger din Africa de Sud si, speriati de starea in care se afla felina au asaltat social media cu fotografii facute la fata locului. Au anuntat, evident, si administratorii parcului, iar acestia au trimis de urgenta un veterinar.

foto: www.facebook.com/Bushbaby-Adventures-Tours-Curios-Photography

foto: www.facebook.com/Bushbaby-Adventures-Tours-Curios-Photography

Din fericire, oficialii spun ca, desi imaginile pot fi socante pentru unii, ranile leului nu au fost atat de grave pe cat anticipasera, iar animalul a fost ingrijit si eliberat.

„In numele managementului Parcului National Kruger, doresc sa le multumesc celor care ne-au sustinut de cand a fost gasit leul si pana la eliberare”, a spus Lesley Nyawo, purtator de cuvant al parcului national, intr-o postare pe facebook.

leul e bine

Alti utilizatori au criticat managementul pentru ca nu ar fi luat masurile necesare protejarii animalelor, iar unii blameaza oficialii parcului pentru ca nu ar fi reactionat indeajuns de prompt.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X