Sari la conținut
Home » Un incendiu de la o fermă era să provoace o adevărată tragedie! Cum a reușit un bărbat să își revadă animalele abandonate

Un incendiu de la o fermă era să provoace o adevărată tragedie! Cum a reușit un bărbat să își revadă animalele abandonate

  • de

Un incendiu de la o fermă era să provoace o adevărată tragedie! Cum a reușit un bărbat să își revadă animalele abandonate.

Focul puternic s-a produs în Geer Canyon Drive, Colorado!

Un fermier pe nume Travis Ochs a avut ghinionul ca un puternic incendiu să îi pună în pericol întreaga fermă. După ce și-a asigurat familia, Travis a decis să plece cu un camion în salvarea animalelor de la fermă:

„Habar n-aveam că focul era atât de aproape. M-am întors imediat să salvez animalele. De peste tot cădeau bucăţi mari de lemn aprins.”

Chiar dacă autoritățile au acționat extrem de repede, remorcile trimise pentru a ajuta fermierii să își evacueze animalele, nu au reușit pe deplin să își îndeplinească misiunea. Calul lui Travis, pe numele său Adam, era mult prea mare și nu încăpea.

Din disperare şi pentru că nu exista altă opţiune în acea situaţie critică, Travis a luat o decizie extremă: i-a lăsat în urmă pe calul Adam şi pe inseparabilul măgar Ennis; aceste două animale, care aveau fiecare 14 ani, fuseseră crescute cu dragoste de fermier de la vârsta de 6 luni.

Supărat din cauza nefericitului eveniment, Travis a avut parte de surpriza vieții a doua zi! În dimineaţa de după incendiu, autorităţile s-au întors la faţa locului şi, în ciuda faptului că focul distrusese toate proprietăţile lui Travis, calul şi măgarul erau încă în viaţă, înconjuraţi de o bucată de pământ carbonizat.

În ciuda faptului că erau speriaţi şi flămânzi, cei doi prieteni erau într-o stare foarte bună, reușind să fugă de focul îngrozitor.

Un incendiu de la o fermă