Sari la conținut
Home » Un cartier liniștit din Texas, locul de plimbare al unui tigru bengalez! Cum a fost posibil

Un cartier liniștit din Texas, locul de plimbare al unui tigru bengalez! Cum a fost posibil

Un cartier liniștit din Texas, locul de plimbare al unui tigru bengalez! Cum a fost posibil.

Poliţia a confirmat incidentul şi a anunţat că a fost deschisă o investigaţie!

Pentru locuitorii unei suburbii din orașul Houston, liniștea zilei a fost tulburată de prezența unui animal cu totul neobișnuit pe străzi. Proprietarul său a trebuit să-l prindă şi să fugă cu el, spre uimirea celor care au filmat evenimentul.

Un vecin înarmat s-a apropiat de tigru şi a ţipat către proprietarul acestuia să intre înapoi în casă, înjurându-l atât pe el, cât şi pe tigru.
Poliţia din Houston a anunţat că proprietarul animalului a fost identificat şi că este căutat în prezent de autorităţi.
„M-am gândit că e un animal mic şi că poate fi îmblânzit, dar nu m-am gândit niciodată că vor avea un tigru în casă”, a spus acesta pentru un post american de televiziune.
Într-un alt video, o femeie adăpostită în casă urmărește desfășurarea.
„E un adevărat tigru de Bengal care bântuie în curte și tipul acela trebuie să fie prudent”, spune femeia. „Ce naiba? De ce e un tigru?”
Aparentul proprietar îl apucă în cele din urmă pe tigru și îl duce înapoi în casă. Poliția a fost anunțată despre incident. Nu se știe dacă vor fi formulate acuzații.
Un cartier liniștit din Texas, locul de plimbare al unui tigru!
O înregistrare video postată pe Twitter surprinde momentele în care tigrul bengalez se plimba liber pe străzile sururbiei oraşului Houston. 
Felina, care purta o zgardă, se plimba în zona rezidențială de pe Ivy Wall Drive în jurul orei 8 seara când un bărbat neidentificat, purtând aparent o armă, striga către altul să-și ia tigrul înăuntru.

Tigrii pot fi deţinuţi ca animale de companie în Houston doar dacă proprietarul este licenţiat de autorităţi să aibă grijă de animale exotice.

Statul american Texas ar avea cea mai mare populaţie de tigri după India. Estimările variază între 2.000 şi 5.000 de tigri. Mulţi dintre aceştia se află în curţile locuitorilor şi nu sunt înregistraţi.