De 436 Vizualizari

Un CAINE gusta mancarea pe care „El Chapo” o primeste in inchisoare

Astfel, "lordul drogurilor" nu va putea fi otravit si va putea ajunge sa fie extradat in SUA, pentru judecata!

Un caine este folosit pentru a gusta din hrana lui Joaquin „El Chapo” Guzman pentru a se evita ca lordul drogurilor sa fie otravit in inchisoare, unde a ajuns „deprimat” si unde i s-a oferit un exemplar din „Don Quijote”, pentru a se mai relaxa…

Puternicul traficant de droguri a fost arestat pe 8 ianuarie, la Los Mochis, in statul Sinaloa, iar acum se afla in inchisoarea de maxima securitate de la Altiplano, la circa 90 de km de Ciudad de Mexico, unde s-a mai aflat si de unde a evadat in mod spectaculos, in iulie, anul trecut, printr-un tunel sapat sub dusul din celula sa.

Un caine antrenat („K9”) „gusta din hrana care i se da (lui Guzman) pentru a se asigura ca el nu este otravit”, a declarat Eduardo Guerrero, responsabil al administrației penitenciare, citat de Radio Formula.

„El era deprimat cand a fost adus, obosit, lucru pe care l-a marturisit inca de la prima discutie. Era obosit sa mai fuga”, a adaugat el, precizand ca temutului lider al cartelului Sinaloa i s-a oferit un exemplar din „Don Quijote”, romanul lui Miguel de Cervantes.

„Credem ca este o carte importanta (….) Trebuie sa incepem sa ii oferim acest tip de lectura”, a declarat Eduardo Guerrero.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X