Sari la conținut
Home » Pedeapsă maximă pentru un bărbat care a ucis un câine cu lovituri de cuțit! Sentința nu este definitivă

Pedeapsă maximă pentru un bărbat care a ucis un câine cu lovituri de cuțit! Sentința nu este definitivă

  • de

Pedeapsă maximă pentru un bărbat care a ucis un câine cu lovituri de cuțit! Sentința nu este definitivă.

Totul s-a petrecut în ianuarie 2019!

Judecătoria Galați a emis o condamnare la un an de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi pentru un bărbat în vârstă de 47 de ani din oraș, care a ucis fără drept, cu intenție, un câine. Potrivit AGERPRES, sentința nu este definitivă.

Proprietarul patrupedului a reclamat că fost atacat de agresor cu cuţitul, iar câinele a sărit să îl apere şi a fost înjunghiat de mai multe ori.

Pedeapsă maximă pentru un bărbat care a înjunghiat un patruped!

Faptele s-au petrecut în ianuarie 2019, iar poliţia a început cercetările într-un caz de cruzime faţă de animale, ancheta fiind declanşată ca urmare a unei sesizări făcute de o familie din Galaţi, al cărei câine de rasă, un Amstaff în vârstă de 13 ani, a fost ucis de un vecin cu lovituri de cuţit.

„Aceasta este hotărârea instanţei, momentan, după 2 ani şi 3 luni de judecată şi de anchete. S-a ajuns la concluzia că trebuie pedepsit cu închisoare cu executare. Instanţa i-a dat maximul de un an pentru cruzime şi tot ceea ce a făcut el. Animalul a fost omorât într-un stil mai rău ca la măcelărie”, a declarat proprietarul câinelui, Laurenţiu Costel.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracţiune este închisoare de la 3 luni la un an sau amendă.