Sari la conținut
Home » Un câine abuzat și legat de copac este salvat de un poștaș cu suflet mare! Cum a decis acesta să acționeze

Un câine abuzat și legat de copac este salvat de un poștaș cu suflet mare! Cum a decis acesta să acționeze

Un câine abuzat și legat de copac este salvat de un poștaș cu suflet mare! Cum a decis acesta să acționeze.

Bărbatul nu a putut să rămână indiferent la nevoile animalului de companie!

Din păcate, aproape în fiecare zi aflăm despre cazuri de maltratare. Dar, datorită oamenilor cu inimă bună, care refuză să treacă nepăsători, mulţi dintre câinii aflaţi în situaţii dificile sunt salvaţi.

Dan Targonsk este unul dintre acei oameni care ştiu că simpla milă faţă de un animal nu ajută. El a observat un căţeluş murdar şi înfometat, stând singur pe trotuar. Acesta era legat de un copac, în bătaia razelor soarelui, lipsit de apă sau mâncare.

În loc să ignore câinele şi să-şi continue drumul, el a decis să le ofere tuturor o lecţie valoroasă despre cum să se comporte când descoperă animale neglijate.

Bărbatul a alergat după hrană şi apă proaspătă pentru animal şi apoi a sunat la „Adopt a Rescue Boxer” din Philadelphia, o organizaţie locală pentru protecţia animalelor.

După ce a fost dus la veterinar şi examinat cu atenţie, medicul a descoperit o rană majoră în zona capului, și maxilarul rupt.

„Nu înţeleg cum a putut cineva să-l abandoneze şi să-l lase să moară. E incredibil.” – a mărturisit Dawn Karam, fondatorul „Adopt a Rescue Boxer”.

Cățelul a fost plasat la o familie adoptivă pe toată perioada recuperării.

Un câine abuzat