Sari la conținut
Home » Un bărbat şi-a omorât câinele în cel mai BARBAR MOD cu putință! Uite ce au făcut cei care l-au văzut

Un bărbat şi-a omorât câinele în cel mai BARBAR MOD cu putință! Uite ce au făcut cei care l-au văzut

Un bărbat şi-a omorât câinele în cel mai barbar mod cu putință! Uite ce au făcut cei care l-au văzut!O femeie din Huelva, Spania, a descoperit cadavrul câinelui legat de o piatră, pe plajă, la malul oceanului. Îngrozită, aceasta a făcut o fotografie pe care a distribuito pe rețelele de socializare în speranța că cineva o să vadă imaginea, iar făptașul va fi pedepsit. Femeia a scris și un mesaj în dreptul fotografiei:“Ieri, lângă parcul din spatele La Flor de la Canela. Îmi pare rău că postez această imagine, dar toată lumea trebuie să o vadă.”Imediat după ce fotografia a fost dată publicității, mii de ultilizatori  Facebook au distribuit-o şi au cerut ajutor pentru a identifica persoana care a fost capabilă de un gest atât de crud. După aproximativ două săptămâni, cineva a identificat câinele şi a sunat la poliţie.

Ofițerii de poliție au reuşit astfel să adune informaţii şi să-l aresteze pe proprietarul câinelui”, au scris reporterii de la ziarul Australian Times.

Individul a trebuit să dea o explicație oamenilor legii pentru fapta sa. El a spus că nu şi-a permis taxa de eutanasiere.„În schimb, a hotărât să-l lege de o piatră imensă şi să-l lase să se înece în bătaia valurilor. Suspectul este acuzat de cruzime faţă de animale şi abuz”, a declarat un reprezentant al poliției.