Sari la conținut
Home » Un adăpost special construit pentru câinii bătrâni și nedoriți! Femeia i-a salvat de pe străzi

Un adăpost special construit pentru câinii bătrâni și nedoriți! Femeia i-a salvat de pe străzi

  • de

Un adăpost special construit pentru câinii bătrâni și nedoriți! Femeia i-a salvat de pe străzi.

Femeia a înțeles nevoile unor animale de companie neglijate!

Prietenii noştri cu patru picioare, în special câinii, sunt afectaţi în mod negativ de înaintarea în vârstă. Pentru că sunt prea bătrâni, aceştia ajung adesea abandonaţi pe străzi, aruncaţi ca obiecte inutile în adăposturi sau mai rău, deprimaţi si fără poftă de viaţă.

Asistenta Nicola Coyle a luat decizia de a-şi dedica viaţa diminuării suferinţei şi declinului fizic în cazul câinilor vârstnici respinşi de foştii lor stăpâni.

Proiectul se numeşte The Gray Muzzle Canine Hospice Project şi se ocupă să ofere îngrijire, afecţiune şi atenţie câinilor care au atins o „anumită vârstă”.

Potrivit thedodo.com, în acest „azil” câinii sunt trataţi regeşte, beneficiind de tot confortul şi divertismentul pe care îl merită.

Până în prezent, Grey Muzzle Canine Hospice Project a salvat zeci de câini vârstnici abandonaţi de proprietarii fără scrupule în frigul iernii sau pe marginea drumului.

Adăpostul se folosește cu succes și de banii donați de către iubitorii de animale, ea fiind convinsă că oricine poate contribui în mod activ în ajutorarea unor animale considerate „bătrâne”.

Un adăpost special construit

Numărul celor care donează și participă la buna funcționare a adăpostului este în continuă creștere!