De 1210 Vizualizari

Uite cum au fost luati leii lui Nutu Camataru

Fotografii din curtea interlopului

Fundatia VIER PFOTEN a finalizat in bune conditii transferul celor 4 lei si 2 ursi preluati de pe proprietatea lui Nutu Camataru catre gradina zoologica Bucov, Ploiesti. In cursul diminetii, animalele au fost tranchilizate si supuse unui consult medical de catre medicii VIER PFOTEN, apoi urcate in custile speciale de transport pentru animale salbatice.

La actiune au participat 4 medici veterinari, coordonati de medicul veterinar Ovidiu Rosu de la VIER PFOTEN, specializat in tratamentul animalelor salbatice si cu o experienta de cel putin 5 ani in astfel de operatiuni.

Transportul s-a derulat in bune conditii, iar animalele au fost eliberate in amplasamentul de la Gradina Zoo Bucov in cursul dupa-amiezii. La numai cateva minute dupa introducerea in amplasament, cei doi pui de urs au inceput sa se joace si sa manance fructele pregatite de angajatii gradinii zoologice.

sursa foto: http://cristinistor.blogspot.ro

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X