Sari la conținut
Home » UIMITOR! Întrece orice imaginaţie! Ce a făcut o femeie care şi-a pierdut ANIMALUL DE COMPANIE | GALERIE FOTO

UIMITOR! Întrece orice imaginaţie! Ce a făcut o femeie care şi-a pierdut ANIMALUL DE COMPANIE | GALERIE FOTO

UIMITOR! Întrece orice imaginaţie! Ce a făcut o femeie care şi-a pierdut ANIMALUL DE COMPANIE întrece orice imaginaţie | GALERIE FOTO
O britanică și-a pierdut câineleși a închiriat imediat un elicopter pentru a-şi căuta cel mai îndrăgit prieten. De când a dispărut căţeluşa Sylvia, Janice Bannister a făcut cercetări zilnic pentru a-şi găsi comoara rătăcită.
Femeia a început căutările mai întâi cu bicicleta prin Telford, localitatea în care locuieşte, dar văzând că eforturile sale nu dau roade, ea a ales să închirieze un elicopter pe care plătea zilnic aproximativ 1.000 de euro.”Acum câţiva ani am făcut un zbor de plăcere organizat şi mă întrebam dacă se fac şi zboruri private. Din fericire se fac şi am închiriat elicopterul ca să am o vedere mai bună asupra locurilor”, a povestit Janice Bannister.”Pilotul a fost grozav, a zburat la mică înălţime fiindcă nu erau clădiri în jur şi mi-a acordat chiar şi un timp suplimentar, dar nu am găsit câinele”, a mai spus stăpâna patrupedului pierdut..

Femeia a lipit afişe în tot orașul, iar pe Facebook s-a creat un grup pentru acţiunea de căutare. În plus, la sfârşitul săptămânii sunt prevăzute două căutări colective pentru a fi găsită preţioasa Sylvia. Janice Bannister speră că în acest fel o va găsi pe  Sylvia.

Etichete: