UIMITOR! Întrece orice imaginaţie! Ce a făcut o femeie care şi-a pierdut ANIMALUL DE COMPANIE întrece orice imaginaţie | GALERIE FOTO
O britanică și-a pierdut câineleși a închiriat imediat un elicopter pentru a-şi căuta cel mai îndrăgit prieten. De când a dispărut căţeluşa Sylvia, Janice Bannister a făcut cercetări zilnic pentru a-şi găsi comoara rătăcită.

Femeia a început căutările mai întâi cu bicicleta prin Telford, localitatea în care locuieşte, dar văzând că eforturile sale nu dau roade, ea a ales să închirieze un elicopter pe care plătea zilnic aproximativ 1.000 de euro.

Citește și:

„Acum câţiva ani am făcut un zbor de plăcere organizat şi mă întrebam dacă se fac şi zboruri private. Din fericire se fac şi am închiriat elicopterul ca să am o vedere mai bună asupra locurilor”, a povestit Janice Bannister.

„Pilotul a fost grozav, a zburat la mică înălţime fiindcă nu erau clădiri în jur şi mi-a acordat chiar şi un timp suplimentar, dar nu am găsit câinele”, a mai spus stăpâna patrupedului pierdut..

Femeia a lipit afişe în tot orașul, iar pe Facebook s-a creat un grup pentru acţiunea de căutare. În plus, la sfârşitul săptămânii sunt prevăzute două căutări colective pentru a fi găsită preţioasa Sylvia. Janice Bannister speră că în acest fel o va găsi pe  Sylvia.

Citește și:

Setari cookie