De 2797 Vizualizari

UIMITOR! Cum a reușit un papagal să rezolve o crimă care le-a scos peri albi ANCHETATORILOR!

sursa foto - http://www.dailymail.co.uk

Detectiv cu aripi

Papagalul Hercule a fost singurul supraviețuitor al unui jaf soldat cu o crimă, în Agra, India. După ce a memorat scenele văzute, pasărea i-a ajutat pe polițiști să-l prindă pe criminalul care-i omorâse stăpâna, dar luase și viața câinelui familiei, deoarece patrupedul lătra foarte tare.

Oamenii legii au făcut eforturi disperate pentru a depista autorul crimei, dar ancheta a rămas fără rezultat, pentru că polițiștii nu aveau nici cel mai mic indiciu. La un moment dat, situația s-a schimbat radical, după ce soțul victimei le-a spus anchetatorilor că, de câte ori nepotul lor vine în vizită, papagalul se exteriorizează foarte ciudat: „Hercule a început să strige ca un nebun atunci când l-a văzut pe nepotul meu”, a povestit bărbatul.

Și mama bărbatului a declarat oamenilor legii că pasărea era extrem de agitată atunci când în casă își făcea apariția nepotul victimei: „De câte ori pomeneam  numele lui Ashutosh, papagalul începea să strige și să se poarte ciudat”. După mai multe cercetări, polițiștii au tras concluzia că nepotul familiei și un prieten al acestuia au fost criminalii.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X