1822 Vizualizari

TRIST! Vezi ce s-a întâmplat cu cel mai urât căţel din lume

Elwood a strâns zeci de mii de dolari pentru câinii maidanezi

 

Câinele din New Jersey, SUA, care a fost declarat cel mai urât câine din lume în 2007, a murit. Micuţul patruped a fost un real exemplu pentru copii, aceştia învăţând, datorită lui, că aspectul nu este cel mai important într-o prietenie.

elwood

Urâţelul Elwood a decedat luna trecută, la vârsta de 8 ani. Stăpâna lui, Karen Quigley, spune că metisul de Chihuahua a murit subit în dimineaţa Zilei Recunoştinţei. Elwood nu era grav bolnav, dar avea câteva probleme de sănătate.

 

Despre patruped stăpâna povesteşte că avea lipici la oameni. Urâţenia lui acţiona asupra persoanelor care îl vedeau la fel ca şi frumuseţea! “E atât de urât încât e adorabil”, spunea Karen despre micuţul care era strigat de copii Yoda sau E.T., datorită asemănărilor dintre el şi cele două personaje SF.

catel urat

Karen Quigley îşi mai aminteşte şi cum a ajuns Elwood în viaţa ei: “L-am adoptat pe când avea 9 luni de zile. Urma să fie eutanasiat pentru că era prea urât.”

 

Din fericire, Elwood a primit o a doua şansă la viaţă şi prin urâţenia sa a ajutat zeci de fundaţii să strângă bani pentru câinii abandonaţi. Elwood a participat la peste 200 de astfel de evenimente caritabile.

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X