Abandonat pentru că era considerat „urât”, un motan își găsește o familie deosebită!

Nimic nu poate fi mai dureros decât abandonul unui animal de companie!

În cazul animalelor domestice, abandonul reprezintă cea mai mare pedeapsă din lume, iar multe dintre ele ajung să își piardă viața din cauza greutăților de pe stradă. Lipsa unei familii, a unei case și a celor necesare traiului de zi cu zi, se resimt pe deplin.

Romeo, un pisoi drăguţ, s-a născut cu o deformare care îl face să arate puţin diferit faţă de alte feline. Datorită înfăţişării sale, a fost deseori respins, fiind considerat un animal „foarte urât”.

Cu toate acestea, o echipă de voluntari a Adăpostului pentru animale Compasión, Spania, a venit să-l salveze şi i-a dat adorabilului pisoi o nouă şansă de viaţă.

„Vecinii ne-au spus că nimeni nu îl vrea pentru că este urât. Dar pentru noi Romeo nu este urât, este un pisoi adorabil căruia îi place să se joace ca toate celelalte feline. Iar diferenţele îl fac cu totul special”, a spus purtătorul de cuvânt al Adăpostului pentru animale Compasión.

De acum înainte, motanul va avea parte de toată afecțiunea din lume, iar „defectul” său va trece neobservat prin grija și iubirea unor oameni cu suflet mare.

Abandonat pentru că era considerat urât