Sari la conținut
Home » Considerat prea „urât” pentru a fi adoptat, un câine este salvat de o tânără cu suflet mare!

Considerat prea „urât” pentru a fi adoptat, un câine este salvat de o tânără cu suflet mare!

Considerat prea „urât” pentru a fi adoptat, un câine este salvat de o tânără cu suflet mare!

Nimeni nu voia să îl adopte!

Un câine, pe nume Walter, a fost abandonat într-un adăpost. Motivele pentru care câinele a fost părăsit au înduioşat inima unei mari iubitoare de animale, o tânără pe nume Gabby.

Voluntarul ştia că tânăra mai salvase în trecut câini cu nevoi speciale şi a crezut că îl poate ajuta pe Walter să-şi găsească o casă pentru totdeauna.

„Gabby, trebuie să vezi acest câine!”

Potrivit thedodo.com, chiar dacă nu mai văzuse până atunci un exemplar atât de slăbit, cu un bot atât de pronunţat, sau cu deformări ale membrelor şi coloanei vertebrale, lui Gabby nu-i păsa.

Cei mai mulţi oameni întorceau privirea când treceau pe lângă cuşca lui Walter! 

De îndată ce Gabby l-a văzut, a ştiut că pentru ea va fi un câine absolut normal.

Ea a înţeles că Walter nu numai că era un câine special, dar şi-a dat seama de crudul adevăr: oricui i-ar fi dificil să-i găsească o casă lui Walter din cauza nevoilor sale speciale. Avea toate şansele să rămână pentru totdeauna într-un adăpost, sau în cele din urmă să fie sacrificat.

Pentru ea, Walter era cel mai frumos câine. Nu conta că nu arată ca alţi câini sau că speranţa lui de viaţă nu era la fel de mare. Tot ceea ce voia să facă era să îi ofere o viață cât mai bună și liniștită.

Considerat prea urât, cățelul este într-un final salvat!