De 1082 Vizualizari

Trei mari companii aeriene americane au decis sa nu mai transporte trofee de vanatoare

Masura vine dupa scandalul delcansat de uciderea leului Cecil

Dupa ce Sabrina Corgatelli, americanca pasionata de vanatoare, care, dupa scandalul iscat de uciderea leului Cecil, in Zimbabwe, s-a laudat, pe Internet, cu uciderea mai multor animale in Africa, trei dintre cele mai mari companii aeriene americane (Delta Air Lines, American Airlines si United Airlines) au anuntat nu vor mai transporta trofee de vanatoare – theguardian.com.

delta

Sabrina Corgatelli a starnit furia a mii de oameni dupa ce a postat pe retelele de socializare fotografii cu trofeele vanatorilor sale din Africa de Sud. In poze, femeia apare langa o antilopa impala, un facocer, un leu si chiar o girafa.

sabina2

“Toata lumea spune ca suntem niste ucigasi cu sange rece, dar nu e asa. Exista o legatura cu animalele, daca le vanam nu inseamna ca nu le respectam. Girafele sunt animale foarte periculoase, te pot rani foarte repede”, declara, cu seninatate, Sabrina Corgatelli.

La scurt timp dupa publicarea fotografiilor si, mai ales, a comentariilor, criticile si amenitarile au inceput sa curga. Femeia nu si-a facut, insa, deloc probleme.

sabrina3

„Tot ce am facut a fost legal, cum poti judeca pe cineva pe baza hobby-ului sau? Vei avea mereu angajati care au hobby-uri cu care nu esti de acord, dar cum poate un angajator sa te judece pentru ce faci in timpul tau liber?”, se intreba ea.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X