Sari la conținut
Home » Timpul liber al unui polițist, soluția perfectă pentru ajutorarea câinilor fără adăpost!

Timpul liber al unui polițist, soluția perfectă pentru ajutorarea câinilor fără adăpost!

  • de

Timpul liber al unui polițist, soluția perfectă pentru ajutorarea câinilor fără adăpost!

De ce să nu își folosești timpul liber făcând ceva util care să salveze vieți?

Hector Garrido, ofiţer de poliţie în San Pedro de la Paz, Chile, a decis să își folosească timpul liber în cel mai folositor mod cu putință, asta după ce a fost surprins ajutând câinii fără stăpân de pe străzi.

Potrivit thedodo.com, deşi o mare parte din zi se află în slujba legii, dragostea față de animale îl determină să facă același lucru de mai bine de 8 ani, ajutând patrupezii lăsați în voia sorții.

Mulţi pot spune că este un om care s-a dedicat întotdeauna binelui concetăţenilor săi. Însă de-a lungul vieţii, Hector a mai demonstrat şi în alt mod că are o inimă generoasă faţă de cei care au cel mai mult nevoie de el.

Începând din 2011, împreună cu alţi colegi din poliţia locală, Hector le-a oferit hrană şi medicamente gratuite tuturor câinilor vagabonzi din oraş. Şi aceste fapte le-a repetat de fiecare dată când a avut ocazia.

Timpul liber al unui polițist

Nu este ceva neobişnuit să auzi localnicii spunând că poliţistul îşi petrece o bună parte din timpul său liber vizitând câinii vagabonzi, momente în care le asigură hrană, apă, dar şi multă afecţiune.