Ți se va rupe inima în bucăți. Ce s-a întâmplat cu o vidră după ce partenera de viață a murit

Vidrele sunt animale cosmopolite, lipsind doar în Australia și insulele învecinate. Ele viețuiesc în perechi pe litoraluri stâncoase marine, pe lângă apele curgătoare și stătătoare, fiind înotătoare excelente. Când  rămân singure, din varii motive, ele suferă foarte tare. Același lucru s-a întâmplat cu Harris, o vidră asiatică în vârstă de 10 ani, aflată la Sanctuarul la Cornish Seal din Anglia.

Angajații Sanctuarul la Cornish Seal din Angli pentru animale marine au creat un site special pentru a ajuta un mascul să-și găsească perechea, potrivit CNN.

Harris și Apricot eru de nedespărțit. Când partenera lui de viață a murit, acesta a suferit îngrozitor, iar personalul adăpostului s-au gândit că trebuie să-l ajute. Aceștia i-a pregătit un profil pe site-ul special creat pentru ea,”Fishing for Love”, în speranța că așa vor reuși să găsească un alt exemplar.

„Sunt foarte atent, îmi plac îmbrățișările și sunt un foarte bun ascultător”, este descrierea lui Harris.

Harris a venit la sanctuar în 2016, după ce a fost respins de familia sa aflată la grădina zoologică Welsh Mountain.

„A fost un partener foarte iubitor pentru Apricot, așa că atunci când ea a murit cu câteva săptămâni în urmă, Harris a fost devastat”, a spus una dintre angajatele sanctuarului.

Pentru că Harris a fost un partener iubitor, îngrijitorii săi au decis că merită o a doua șansă la dragoste. Din fericire, Harris și-a găsit repede o parteneră aflată într-un sanctuar din Scarborough. La rândul ei, Pumpkin își pierduse recent partenerul.