De 1097 Vizualizari

Te tentează să renunţi la carne şi la lactate? Acum ai un motiv în plus ca să devii vegetarian

STUDIU!

Cercetătorii americani susțin faptul că oamenii care consumă carne, brânză sau ouă au şanse mai mari să se îmbolnăvească de cancer. Aceste produse animale „hrănesc” celulele cu mutaţii genetice.

Potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii americani de la University of Southern California, pe câteva mii de femei şi bărbaţi cu vârsta de peste 50 de ani, persoanele care aveau o dietă bazată pe produse de origine animală prezentau un risc de două ori mai crescut de deces prematur, decât cele care consumau proteine animale în cantităţi reduse sau chiar deloc.


Cow

De asemenea, proteinele de origine animală au un rol nociv în viața noastră, susţin specialiştii menţionaţi, deoarece „alimentează” hormonul IGF1. Acesta  e responsabil de obezitate, cât și de accelerarea procesului de îmbătrânire.

Chiar dacă la început medicii nu au fost încântați de rețetele vegetariene, iată că în aceste momente ei încearcă să convingă cât mai multe persoane să reducă aportul de proteine de origine animală.

Andreea Brînzei

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X