Sari la conținut
Home » Surpriza unor adolescenți după ce au urmărit un Husky! Patrupedul dorea să își salveze prietenul

Surpriza unor adolescenți după ce au urmărit un Husky! Patrupedul dorea să își salveze prietenul

  • de

Surpriza unor adolescenți după ce au urmărit un Husky! Patrupedul dorea să își salveze prietenul.

Câinele își dorea să primească ajutor din partea oamenilor!

Doi tineri au fost surprinși să vadă un câine Husky care se comporta într-un mod ciudat.

Deşi iniţial adolescenţii credeau că patrupezii vor să joace, motivul acestor câini de a se apropia de oameni s-a dovedit a fi mult mai important.

Unul dintre câini a venit lângă ei, iar celălalt a încercat să-i atragă atenţia tânărului care filma. Băieţii au fost puţin precauţi cu câinii la început, dar când şi-au dat seama că nu erau agresivi, s-au gândit să-i urmeze.

Acei câini chiar aveau nevoie de ajutor.

Acolo au putut vedea un al treilea câine, probabil prietenul celor doi patrupezi, care se zbătea să iasă dintr-un bazin, însă fără succes.

Deşi se lupta să rămână la suprafaţă, la un moment dat efortul l-ar fi epuizat. Cei doi tineri trebuiau să acţioneze de îndată.

Surpriza unor adolescenți

Spre surprinderea și emoția lor, câinele era disperat, neputând să iasă din bazin. După ce au decis să intervină, tinerii au reușit să îl scoată în cele din urmă, iar toată situația a fost rezolvată cu bine.

Însă, inteligența celor doi câini care i-au avertizat pe băieți este de apreciat, dovedind din nou că animalele reușesc să simtă empatie față de alte ființe.