De 11244 Vizualizari

SURPRINZĂTOR! Sigur nu te-ai fi gândit la asta. Și-a botezat lupul cu numele unui PREȘEDINTE: ”Îl compar pe…. cu un lup, iar pe lupul meu cu….”

Hysni Rexha plays with his wolf Trump in Gjakova, Kosovo January 25, 2018. Picture taken January 25, 2018. REUTERS/Hazir Reka

SURPRINZĂTOR! Sigur nu te-ai fi gândit la asta. Și-a botezat lupul cu numele unui PREȘEDINTE: ”Îl compar pe…. cu un lup, iar pe lupul meu cu….”

Când Hysni Rexha, un locuitor din Kosovo, a adoptat patru pui de lup din sălbăticie, nu nu s-a gândit nici măcar o clipă ce nume o să le pună, însă, când a mai crescut, celui mai energic i-a pus numele unui Președinte, informează Reuters.

Hysni Rexha, administratorul unei ferme din Kosovo, a decis ca unul dintre aceste mamifere sălbatice extrem de periculoase să se numească Trump: ”Am şi alţi lupi, însă acesta are multă energie în tot (ce face) şi este foarte deştept”, a povestit Hysni Rexha.

Hysni Rexha, care se consideră un practicant al medicinii veterinare holistice, se autointitulează Lup Alfa şi l-a numit pe Trump adjunctul său.

”Îl admir pe (preşedintele) Trump, are multă energie, dă ordine, este un om curajos, de aceea l-am botezat (astfel) pe lupul meu, pentru că şi el face aceleaşi lucruri. El nu îi imită pe ceilalţi; are stilul său propriu şi îşi urmează misiunea”, a declarat kosovarul.

Conform unor sondaje, multe persoane din Kosovo şi-au botezat copiii cu numele lui Klinton în semn de respect pentru fostul preşedinte Bill Clinton, care a jucat un rol cheie în intervenţia NATO din 1999 împotriva Serbiei, ce a condus la declararea independenţei Kosovo, mai notează sursa citată.

”America fost cel mai important susţinător al nostru în timpul războiului… nu am avut un alt mod pentru a mulţumi SUA decât să-mi numesc lupul Trump. Îl compar pe Trump cu un lup, iar pe lupul meu cu Trump”, a mai spus Hysni Rexha.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ ȘI:

UIMITOR! Wikie, prima BALENĂ ”vorbitoare” din lume. Uite câte cuvinte rostește / VIDEO

Un elefant şi un câine s-au cunoscut în circumstanţe tragice. Ce s-a întâmplat mai departe este pur şi simplu uimitor! VIDEO

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X