De 1378 Vizualizari

Suferinta unei gorile de la Zoo

Cu inima franta, gorila nu renunta la puiul mort de cateva zile...

Imagini emoționante au fost suprinse la o gradina zoologica din Frankfurt. Potrivit The Dodo, o gorila nu vrea sa renunte la unul dintre puii gemeni nascuti, care a murit de cateva zile, si continua sa-l stranga in brate, cu disperare si suferinta.


gorila3

Femela, pe nume Shira, nu se poate obisnui cu ideea ca unul dintre puiutii ei nu se va trezi niciodata, asa ca doarme cu el, il strange in brate si in fiecare dimineata incearca sa-l trezeasca…

gorila1

„Cand s-a nascut era bine… apoi la doua zile, chiar de dimineata, a murit fara sa fi prezentat vreun simptom. Nu avem idee ce s-a intamplat”, a explicat Manfred Niekisch, directorul gradinii zoologice.

„Legatura dintre mama si pui este extraordinar de stransa, la primate. Este normal ca mama sa isi poarte puiul in brate cateva ore bune sau chiar zile”, a spus, la randul sau, Steve Ross, specialist in studiul primatelor.

sursa foto: mirror.co.uk

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X