Sari la conținut
Home » Răbdarea unui câine a întrecut orice așteptări. Acesta a stat cuminte în timp ce copiii îl pictau. Foto

Răbdarea unui câine a întrecut orice așteptări. Acesta a stat cuminte în timp ce copiii îl pictau. Foto

Din cuprinsul articolului

Răbdarea unui câine a întrecut orice așteptări, după ce s-a lăsat pictat de copiii stăpânilor lui, iar în tot acest timp a stat cuminte până când cei mici și-au terminat pictura. Cățeii sunt un exemplu de bunătate, de compasiune, de răbdare și de înțelegere, cu precădere, în relațiile cu cei mici.

Ei pot fi de mare ajutor în familiile care au copii, întrucât pot reprezenta modele pentru cei mici în ceea ce privește empatia, grija, atenția, responsabilitatea, influențându-le comportamentul în sens pozitiv. De asemenea, pot fi bone excelente pentru copilași.

Răbdarea unui câine care a stat să fie pictat de către doi copii, a impresionat-o și pe mama acestora. Câinele este un ciobănesc australian, care datorită răbdării pe care o are le-a permis celor mici să-l picteze. Ceea ce a ieșit a fost de-a dreptul savuros pentru internauți, după ce stăpâna i-a făcut câteva poze și le-a postat în mediul online.

Câinele are „răbdarea unui sfânt”

Mama celor doi copilași care l-au pictat pe cățel a menționat pe platforma de socializare Reddit că animăluțul său de companie a depășit limitele răbdării. Patrupedul a fost pictat de către fetele gemene ale femeii, în vârstă de cinci ani, iar imaginea cu acesta s-a distribuit rapid. Femeia a mai adăugat că nu își va mai lăsa copiii nesupravegheați cu câinele, decât în momentul în care aceștia vor deveni responsabili cu el.

Alături de poza distribuită în care apare ciobănescul pictat, mama celor doi gemeni a precizat: „Zilele trecute, fetele mele gemene au decis că australianul nostru are nevoie de puțină culoare, așa că l-au transformat într-un curcubeu.

Din fericire, copiii au folosit carioci netoxice care puteau fi îndepărtate cu ușurință de pe piele, mobilier și pereți. Ar trebui să adaug că australianul are răbdarea unui sfânt și va tolera tot felul de prostii din partea copiilor. Este un câine foarte bun.

A fost adoptat de la adăpostul local, la scurt timp după ce s-au născut gemenii mei. Avea deja trei sau patru ani când l-am adoptat și asta a fost acum cinci ani. S-a legat de copii instantaneu. Întotdeauna stă cu ochii pe ei când se joacă, aleargă sau se plimbă cu bicicletele lor. Este uimitor cât de devotat este.”