Sari la conținut
Home » Imagini emoționante. Un pilot zboară cu un câine fără stăpân, senior și bolnav, spre noua familie adoptivă. Patrupedul este primit cu multă bucurie și afecțiune în noua casă

Imagini emoționante. Un pilot zboară cu un câine fără stăpân, senior și bolnav, spre noua familie adoptivă. Patrupedul este primit cu multă bucurie și afecțiune în noua casă

Un pilot zboară cu un câine fără stăpân, senior și bolnav, spre noua familie de adopție, care îl așteaptă cu brațele deschise pe patruped. Acesta este primit cu multă bucurie și iubire în noul cămin. Patrupedul este o cățelușă, pe nume Ashlyn, care a fost adoptată de la un adăpost din Carolina de Nord.

De asemenea, ea a fot diagnosticată cu sarcom (o formă de cancer), iar imediat după a scăzut rapid în greutate. Personalul de la New England Humane Society (NEHS) a aflat despre starea lui Ashlyn și a decis să îi ofere cățelușei vârstnice un cămin în care să își petreacă restul zilelor în dragoste și afecțiune.

Personalul de la New England Humane Society (NEHS) a aflat despre starea lui Ashlyn și a decis să îi ofere cățelușei vârstnice un cămin în care să își petreacă restul zilelor pline de dragoste și afecțiune.

Pilotul care zboară cu un câine fără stăpân, senior și bolnav, spre noua familie de adopție, nu face acest lucru în premieră, întrucât el, pe numele său Paul, zboară de obicei cu 15-30 de câini într-o lună, însă are o slăbiciune deosebită pentru câinii seniori.

„Pe aceștia trebuie să te focusezi și mai mult pe ceea ce trăiesc ei”, a spus Paul. El a devenit emoționat văzând-o pe Ashlyn pe scaunul de lângă el. I-a dat biscuiți lui Ashlyn pentru a o face să se simtă mai confortabil în timpul celor două ore de zbor.

La început cățelușa a fost distantă, dar apoi s-a apropiat

„La început a fost puțin distantă”, a spus Paul. „Apoi a început să se deschidă puțin și s-a apropiat. Mi-a dat o lăbuță, apoi pe cealaltă. Apoi și-a așezat capul pe picioarele mele. Pentru mine, asta este enorm. Asta este tot ce contează. Asta este răsplata în sine.”

În 2013, Paul a decis să învețe să zboare și a făcut din acest lucru un hobby. De altfel, în același an, a adoptat și un câine de la un adăpost. Când și-a dat seama că există atât de mulți câini în adăposturi care au nevoie urgentă de un nou cămin, a decis să își ducă hobby-ul spre o nouă etapă.

Paul Steklenski s-a simțit împlinit după ce a văzut cum câinii au fost primiți în noile lor cămine adoptive. Așa și-a dat seama că și-a pus în valoare hobby-ul. „Nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi găsi ceva atât de satisfăcător, încât să eclipseze aproape tot restul timpului meu pe acest Pământ”, a declarat Paul.

Ashlyn a fost hrănită până și-a recăpătat greutatea

Noul proprietar, Tracy Lander, a adoptat-o pe Ashlyn și a hrănit-o constant până când și-a recăpătat greutatea. Ea i-a oferit lui Ashlyn chiar și câteva vitamine pentru problemele ei de sănătate, inclusiv pentru rănile aflate pe piele. Tracy este cunoscută pentru că a găzduit câini pentru NEHS în ultimii 2 ani și în prezent are 3 câini proprii.

„Când am luat-o de la aeroport, starea ei m-a distrus”, a spus Tracy Lander. „Nu mai avea decât 39 de kilograme – greutatea ei normală este cuprinsă între 65 și 70 de kilograme. A venit la mine cu un pulover pe ea – când l-am dat jos, i se vedea fiecare coastă.”

În curând, Ashlyn și-a recăpătat greutatea și a devenit un câine mai activ. Îi place să se împrietenească cu ceilalți câini ai lui Tracy, Xander și Angel. „Xander se ducea la Ashlyn și începea să o lingă”, a spus Tracy. „Crede că poate vindeca pe toată lumea cu limba lui.”

Noua familie a făcut-o pe cățelușă să simtă că își poate trăi viața, să se bucure de fiecare moment și să prețuiască fiecare zi cu dragoste.

„Știe că este iubită”, a spus Tracy. „Orice s-ar întâmpla, ea știe că este iubită”. După câteva zile, Ashlyn a devenit mai activă și este văzută apropiindu-se mai mult de ceilalți câini. Ea se simte bine din punct de vedere fizic și emoțional și are un potențial nelimitat.