Sari la conținut
Home » Știați că există o aplicație care traduce limbajul pisicii?

Știați că există o aplicație care traduce limbajul pisicii?

  • de

Știați că există o aplicație care traduce limbajul pisicii?

Tehnologia avansează pe zi ce trece și în domeniul animalelor de companie! Aplicație care traduce limbajul pisicii, noua modă în mediul online

Pisicile sunt printre cele mai răspândite animale de companie la nivel mondial, iar micuțul tău prieten îți va face viața mai frumoasă în fiecare zi. Chiar dacă pot avea o fire mai independentă și sunt mai mofturoase comparativ cu cățeii, pisicile ne ajută să ne relaxăm și ne învață să fim mai responsabili.

Aflată într-o fază incipientă, aplicația are rolul de a traduce ceea ce vor pisicile să ne transmită! Meritul acestei invenții este al unui fost inginer din cadrul Amazon, iar drumul spre înțelegerea nevoilor pisicii tale este destăinuit puțin câte puțin!

Cum funcționează aplicația?

Denumită fără prea multe probleme MeowTalk, aplicația înregistrează sunetul scos de pisica ta și încearcă să îi ofere un înțeles. Aplicația se află într-un stadiu de dezvoltare continuă, iar proprietarul pisicii poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea traducerii, creând o bază de date pentru a ajuta aplicația să învețe mai multe sunete de animale.

În prezent, există doar 13 expresii în vocabularul aplicației, cum ar fi „Hrănește-mă!”, „Sunt furios!” și „Lasă-mă în pace!”

 

Aplicația este disponibilă gratuit atât pe Google Play Store, cât și pe Apple App Store, potrivit celor de la BBC.