Daily Mail scrie despre povestea emotionanta a unui caine ciobanesc german, care si-a asteptat mai bine de doua saptamani, in fata casei sale din Texas, stapanul, care fusese ucis intr-un jaf armat.

cio3

Hatem Abuharbid, in varsta de 54 de ani, a fost impuscat mortal in magazinul din Huston unde lucra, in timpul unui jaf, pe 7 februarie. Vecinii au povestit reporterilor cum loialul sau amic a stat de garda in fata casei sale timp de doua saptamani, asteptand ca el sa se intoarca.

Citește și:

cio4

„Puteai spune ca era pierdut”, a declarat Cassandra Eubanks pentru KTRK. „Alerga dupa masini si atunci cand isi dadea seama ca nu este cea a stapanului sau, se oprea si statea nemiscat, fara speranta”, a adaugat ea.

O inregistrare de la magazinul unde a avut loc jaful arata doi barbati inarmati, cu masti pe fete, care scotocesc printre rafturi. Abuharbid a fost impuscat in coapsa, iar glontul a trecut printr-o artera. Desi a fost transportat de urgenta la spital, el a murit la scurt timp dupa jaf, relateaza Daily Mail.

Citește și:

cio2

Cainele nu vrea sa mearga la vecinii barbatului care incearca disperati sa il ajute. Au lasat hrana si apa pentru prietenul loial, care a refuzat sa se miste din fata casei sale. Miranda Perez a fost singura care a reusit sa convinga animalul sa mearga cu ea.

Setari cookie