De 981 Vizualizari

Stapanul a fost ucis, dar cainele sau a continuat sa-l astepte in fata usii casei in care locuia

Daily Mail scrie despre povestea emotionanta a unui caine ciobanesc german, care si-a asteptat mai bine de doua saptamani, in fata casei sale din Texas, stapanul, care fusese ucis intr-un jaf armat.

cio3

Hatem Abuharbid, in varsta de 54 de ani, a fost impuscat mortal in magazinul din Huston unde lucra, in timpul unui jaf, pe 7 februarie. Vecinii au povestit reporterilor cum loialul sau amic a stat de garda in fata casei sale timp de doua saptamani, asteptand ca el sa se intoarca.

cio4

„Puteai spune ca era pierdut”, a declarat Cassandra Eubanks pentru KTRK. „Alerga dupa masini si atunci cand isi dadea seama ca nu este cea a stapanului sau, se oprea si statea nemiscat, fara speranta”, a adaugat ea.

O inregistrare de la magazinul unde a avut loc jaful arata doi barbati inarmati, cu masti pe fete, care scotocesc printre rafturi. Abuharbid a fost impuscat in coapsa, iar glontul a trecut printr-o artera. Desi a fost transportat de urgenta la spital, el a murit la scurt timp dupa jaf, relateaza Daily Mail.

cio2

Cainele nu vrea sa mearga la vecinii barbatului care incearca disperati sa il ajute. Au lasat hrana si apa pentru prietenul loial, care a refuzat sa se miste din fata casei sale. Miranda Perez a fost singura care a reusit sa convinga animalul sa mearga cu ea.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X