Sari la conținut
Home » Speriat de artificiile date în miez de noapte, un cățel fuge de acasă și le provoacă stăpânilor o adevărată surpriză!

Speriat de artificiile date în miez de noapte, un cățel fuge de acasă și le provoacă stăpânilor o adevărată surpriză!

  • de
cățel

Speriat de artificiile date în miez de noapte, un cățel fuge de acasă și le provoacă stăpânilor o adevărată surpriză!

Focurile de artificii reprezintă un adevărat pericol pentru animalele de companie!

Pentru câini, focurile de artificii din timpul diverselor evenimente, dar mai ales Anul Nou, reprezintă un adevărat chin. Nu doar din cauza sperieturii propriu zise, cât mai ales sănătatea lor este afectată.

Povestea următoare are în centrul atenției un câine din Statele Unite ale Americii, care a fost victima unui astfel de eveniment pe data de 4 iulie, atunci când americanii și-au sărbătorit ziua națională. El a fugit de acasă fără urmă, spre disperarea familiei.

patruped
patruped

Preț de câteva ore, familia l-a căutat pe Rajah în împrejurimi, convinşi că se rătăcise în acea zonă.

cățel
cățel

Într-un moment de disperare, cei doi au publicat chiar şi un anunţ pe Facebook pentru a alerta vecinii şi prietenii dacă au informaţii despre Rajah.

Însă, spre surprinderea lor, la trei dimineaţa, cuplul a auzit sunetul soneriei. Se pare că patrupedul s-a întors acasă, iar cu botul a acționat soneria pentru a-și face simțită prezența.

câine
câine

Din fericire pentru toată lumea, această „abilitate” a patrupedului a făcut ca situația să fie rezolvată cu bine, însă toată povestea trage un nou semnal de alarmă cu privire la pericolul artificiilor pentru animalele noastre.