De 891 Vizualizari

SOS: Poţi salva viaţa animalului tău cu ajutorul unei aplicaţii!

Daca ai smartphone, downlodeaza acum!

 

Iubitorii animalelor de companie pot acorda primul ajutor prietenilor necuvântători cu o aplicaţie pe telefon. Crucea Roşie Americană a creat acest widget, care costă în jur de doi euro şi este disponibil în AppStore. Este valabil atât pentru Iphone cât şi pentru Android.

În caz de urgenţă îţi poţi salva patrupedul cu”Pet First Aid„, aplicaţia ce oferă utilizatorilor informaţii preţioase de la medicii veterinari, cât şi videodclipuri în care le este explicat pas cu pas ce trebuie să facă.

Peter M. Brown, directorul executiv de la Crucea Roşie din America, a declarat următoarele: “Proprietarii de animale învaţă cum să recunoască problemele de sănătate, în special cele grave, şi când este cazul să contacteze veterinarul”.

Pet Frist Aid, oferă explicaţii video şi imagini pentru aproximativ 25 de situaţii de urgenţă. Sunt oferite instrucţiuni despre cum pot fi tratate rănile, cum poţi opri hemoragiile şi ce ar trebui să faci în cazul în care câinele sau pisica suferă de probleme cardiace.

(Maria Mocanu)

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X