4218 Vizualizari

SOCANT! Uite ce s-a intamplat cu un CAINE DE LUPTA

SOCANT! Uite ce s-a intamplat cu un CAINE DE LUPTA. Marius Chiriac, cel care a pus bazele Asociaţiei Kola Kariola, a spus povestea impresionantă a unui câine din rasa Pitbull, pe care l-a găsit în Valul lui Traian. El a fost abandonat, înfometat și aruncat pentru că nu era bun la lupte.

Proprietarul asocoației a povestit pentru Animal Zoo prin ce chinuri groaznice a trecut Traian. Cazul lui îngrozeste opinia publica din Romania.

Iată ce povestește Marius Chirca despre aceasta experiență:

”Pe Traian îl cheamă așa pentru că a fost luat din Valul lui Traian. A fost un Pitbull pus la lupte. Când l-am găsit era un schelete mergător, mâncat de viermi, nici nu putea merge, eu l-am ajutat să se urce în mașină și l-am adus la București. T trebuie să vă spun că era un câine foarte agresiv cu alți câini. Traian a fost izolat într-un adăpost, a stat singur și i-am făcut tratamentul exact cum mi-a indicat medicul. Traian nu a ajuns la dresor, l-am dresat eu fără să am o pregătire în domeniu. Aveam experiență pentru că de mic am crescut cu pitbull, știam exact care sunt slăbiciunile și cum răspunde un câine din această rasă. Ușor, ușor l-am adus pe linie dreaptă, șase luni am tras de el. Pe picioare l-am pus în două luni, dar în șase luni a expldat, era prea gras și a trebuit să îl pun la dietă, dar în acest timp am reușit să-l fac să se joace cu alți câini, cu masculi, să nu reacționeze dacă un alt câine devenea agresiv cu el.

L-am plimbat cu botniță, am încercat să-l duc departe de câini. Discutam cu el ca și un om, după aceea l-am apropiat de câinii mei foarte blânzi și am ieșit cu ei la plimbare în natură, dar el cu botniță. A descoperit libertatea, joaca în iarbă, iar acum Traian trăiește și cu o pisică. Actualii stăpâni l-a mai ținut și cu alți câini în casă, nu a avut nicio problemă. Ca și comportament, Traian este o pisică, cu toate că este un câine care impune respect”, a povestit Marius Chirca, in exclusivitate pentru Animal Zoo.

Traian a fost adoptat  de un cuplu minunat din București.

După un timp, Marius a făcut cercetari în Valul lui Traian si a mărturisit că acolo se organizează lupte de câini ilegale și că a încercat să facă ceva în acest sens: ”Este greu să-i demontezi pentru că nu avem sprijin, unora le e teamă să se bage pentru că vorbim de niște interlopi, condamnați pentru diverse crime”, a încheiat cel care a pus bazele Asociaţiei Kola Kariola.

ANIMAL ZOO VA RECOMANDA:

Din pacate, Aksel, cainele care a ajutat zeci de copii cu autism, a pierdut lupta cu boala….

Ramas bun, suflet erou!
11 Mar, 2016 la 3:01 pmModifica

Dupa cersetorul roman din Franta, un altul – din Italia, s-a luptat cu autoritatile pentru recuperarea cainelui confiscat!

Dupa cersetorul roman din Franta, un altul – din Italia, s-a luptat cu autoritatile pentru recuperarea cainelui confiscat!
15 Noi, 2015 la 3:00 pmModifica

Un soldat in rezerva lupta acum pentru cainele care i-a fost alaturi pe front!

Un soldat in rezerva lupta acum pentru cainele care i-a fost alaturi pe front!
21 Oct, 2015 la 10:03 amModifica

Un om al strazii se lupta pentru cainele sau!

sursa foto: http://www.nydailynews.com/
04 Oct, 2015 la 1:00 pmModifica

Un LUPTĂTOR SAS s-a aruncat în foc ca să își salveze câinele – GALERIE FOTO

Agoniseala lui Niculae Dumitru s-a făcut scrum, iar el a suferit arsuri grave.

Un LUPTĂTOR SAS s-a aruncat în foc ca să își salveze câinele – GALERIE FOTO
06 Mai, 2014 la 7:00 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X