Sari la conținut
Home » Singur și murdar într-o baltă, un câine este salvat când se aștepta cel mai puțin!

Singur și murdar într-o baltă, un câine este salvat când se aștepta cel mai puțin!

  • de
câine

Singur și murdar într-o baltă, un câine este salvat când se aștepta cel mai puțin!

Bietul câine se chinuia să supraviețuiască într-o lume mult prea complicată pentru el!

Traiul pe străzi reprezintă cea mai mare provocare un biet animal de companie, care încearcă din răsputeri să supraviețuiască unei noi zile. Chiar dacă există diferite organizații pentru salvarea animalelor, din păcate oamenii nu pot rezolva această problemă definitiv, fiind mereu cazuri de prezentat, precum următorul.

animal de companie
animal de companie

Rănit și aflat într-o baltă, un cățel își aștepta neputincios sfârșitul, fără să mai aibă speranță la o viață mai bună. După ce a fost abandonat de fosta familie, câinele părea că s-a resemnat cu acest mod de viață, fără să înțeleagă cu ce a greșit în trecut.

Totul avea să se schimbe însă în momentul în care, o femeie pe nume Carina l-a observat, și a decis să intervină.

cățel
cățel

După ce a reușit să îl ridice din apa murdară, câinele, pe nume Liberty a fost dus într-un cabinet veterinar, pentru un control de rutină. În afară de o infecție din organism, care va fi tratată în viitorul apropiat, patrupedul avea nevoie de perfuzii.

patruped
patruped

Indiferent de problemele cu care se confruntă, oamenii deosebiți au decis să îi ofere toată atenția și dragostea, fiind convinși că acesta poate spera la o viață normală, alături de o familie iubitoare.

câine salvat
câine salvat