Sari la conținut
Home » Un cățel nu și-a lăsat prietena gestantă într-un moment dificil!

Un cățel nu și-a lăsat prietena gestantă într-un moment dificil!

  • de
Un cățel

Un cățel nu și-a lăsat prietena gestantă într-un moment dificil!

Nimic nu a fost mai important pentru un cățel, decât siguranța prietenei sale!

Pentru o femelă Ciobănesc German pe nume Marley, viața s-a dovedit a fi extrem de grea. Ea a fost lovită de o mașină pe marginea unui drum, avându-l însă aproape pe Murphy, un alt câine fără stăpân cu blana roșcată. Murphy a rămas alături de ea tot timpul, iar cățelușa a reuşit să aducă pe lume cei 11 căţeluşi sănătoşi.

Rănită, abia mai respira şi nu se putea ridica pe picioare, așteptând ca cineva să se îndure și să o salveze.

Potrivit thedodo.com, Murphy a rămas alături de ea, refuzând să se mişte de acolo până la sosirea ajutoarelor.

Un cățel
Un cățel

Din fericire, cineva a contactat asociaţia Dream Fetchers: Project Rescue, care a intervenit de urgenţă. Murphy, prietenul ei, a refuzat să o părăsească în timp ce voluntarii o transportau de urgență la mașină.

patruped
patruped

În urma unei radiografii, medicii au descoperit că Marley avea mai multe fracturi, dar şi o surpriză plăcută, căţeluşa fiind gestantă cu 11 pui. Pentru medici, totul părea o misiune contra-cronometru, fiind conștienți de riscul leziunilor asupra puilor.

Din fericire, chiar dacă recuperarea a fost una de durată, puii au fost sănătoși, iar acum fiecare dintre ei se pot bucura de o familie proprie, fără grija traiului de zi cu zi pe străzile periculoase.

Însă, spre bucuria lor, cățelușa a răspuns pozitiv la tratament, iar toate semnele duceau cu gândul spre o nouă reușită în lumea medicală.

animale de companie
animale de companie

Când a simțit că este pe mâini bune, câinele s-a simțit relaxat și a luat o mică pauză de la supravegherea cățelușei, însă pe toată durata tratamentului, el nu a părăsit clinica medicală.

Cu siguranță că gestul lui Murphy a fost extrem de apreciat de către cățelușă, iar prietenia dintre cei doi va fi una de durată.