De 2101 Vizualizari

Și-a lăsat câinele să moară și acum riscă 18 luni în pușcărie!

Pitbullul a supraviețuit miraculos

 

 

Kisha Curtis este numele uneia dintre cele mai crude și inumane femei care a pășit pe suprafața pământului. Nu o spunem (doar) noi, ci toata SUA. Kisha, în vârstă de 29 de ani, a părăst statul în 2011. În urma ei, în apartamentul gol, a rămas doar un pui de câine. Legat de calorifer. Kisha Curtis este judecată acum și poate primi o pedeapsă de până la 18 luni de închisoare pentru acte de cruzime împotriva animalelor, acuzație la care a pledat vinovată.

patrick owner

După zile întregi în care a zăcut în agonie, fără apă sau mâncare, câinele a reușit să iasă din apartament și să sară în jgheabul ghenei de bloc, ademenit de mirosul gunoiului. Acolo a stat probabil luni de zile!

 

După câteva săptămâni, câțiva locatari l-au găsit acolo, dându-și aproape ultima suflare.

 

Pitbullul a primit un nou nume, Patrick, pentru că a fost găsit la o zi înainte de sărbătoarea Sfântului Patrick. Câinele era atât de subnutrit încât veterinarii au spus că e o minune că mai trăiește. Dar minunea nu s-a oprit aici. La doi ani de la incident, Patrick e aproape vindecat! Din pacate, din cauza malnutritiei coloana lui a fost grav afectata.

Patricia Smillie Scavelli, administratorul unui centru medical pentru animale din Tinton Falls, a avut grijă zi și noapte de Patrick, luptându-se să-l vindece.

patrick

 

Tags:

5 Comentarii

 1. Bine a facut, trebuia sa il spanzure de un copac si scapa de puscarie

  • ..Si mama dumitale a facut o mare greseala aducand pe lume asemenea ipochimen..
   Transmite-i regretele noastre!

  • maidanezul spune:

   Pai, asa sa mori tu, Alex, asa sa.ti ajute Dumnezeu, dupa gandurile tale!

  • Ai dreptate asa trebuia sa faca. La tara cind un ciine papa o gaina este dus in padure si spinzurat. Cei mai milosi il leaga de pom si il lasa acolo. Pina dimineata este mort de frica.

   • @euroak Nu era mai bine daca te lasa mama legat de un pom cand erai mic? Ca poate mureai si tu de frica si scapa lumea de o minte scurta ca a ta.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X