Sari la conținut
Home » Salvarea unui cățel aflat la un pas să moară de foame!

Salvarea unui cățel aflat la un pas să moară de foame!

Salvarea unui cățel aflat la un pas să moară de foame!

Bietul cățel a fost nevoit să supraviețuiască cu resturile găsite câteodată pe afară!

Următorul cățel a trecut printr-o grea provocare în viață, din cauza lipsei de hrană. Pe lângă faptul că era la un pas să își piardă viața, din cauza scabiei ajunsese să îşi piardă şi toată blana.

Din fericire pentru el, după o mare perioadă de chin, viața bietului animal de companie avea să se schimbe, mulțumită unor oameni deosebiți.

Slab şi speriat, bietul patruped nu era obişnuit cu blândeţea şi tremura din tot corpul atunci când cineva încerca să-l atingă.

Noii săi prieteni ştiau că nu mai are mult timp de trăit dacă nu intervin, drept urmare l-au ridicat cu grijă şi l-au dus la cea mai apropiată clinică veterinară.

Din păcate, lipsa atenției din partea oamenilor l-a făcut să fie puțin reticent la salvatorii săi, însă a simțit treptat că ei îi vor binele, ceva ce nu se întâmplase niciodată.

În cele din urmă, câinele slăbit a mâncat pe săturate. Ştiind că organismul său ar putea să nu răspundă bine la atât de multă mâncare, l-au hrănit cu măsură de câteva ori pe zi. Prea multă mâncare şi prea repede l-ar fi îmbolnăvit şi mai rău.

Noul său tată adoptiv îi face băi medicamentoase zilnice pentru a-i trata scabia. De asemenea, l-a tuns complet, astfel încât să-i poată trata corect rănile infectate, iar patrupedul se simte deja mult mai bine.

Cățel
Cățel