Sari la conținut
Home » Rămas singur pe stradă, un cățel fără stăpân este salvat de un echipaj de poliție!

Rămas singur pe stradă, un cățel fără stăpân este salvat de un echipaj de poliție!

Rămas singur pe stradă, un cățel fără stăpân este salvat de un echipaj de poliție!

Întâmplarea a avut loc în Malaezia, acolo unde un cățel a avut parte de un ajutor neașteptat!

Un cățel a primit un ajutor din partea unor agenți de poliție, după ce acesta era grav afectat de diferite probleme de sănătate, specifice unui animal de companie care trăiește pe stradă.

Ei presupun că bietul Johnny a fost lovit de cineva fără inimă care nu s-a oprit să-l ajute.

Un cățel
Un cățel

Câinele pe nume Johnny îl însoţeşte pe comandantul în uniformă care trebuie să-şi facă turele de noapte pe străzile oraşului, ştiind cum să câştige afecţiunea tuturor celor din jur.

Toată lumea a fost şocată să vadă starea lui: avea mai multe fracturi la unul dintre membre şi era rănit în zona stomacului.

Trei ofiţeri de poliţie foarte apropiaţi câinelui au adunat puţinii bani pe care îi aveau la ei pentru a-şi duce prietenul cu patru picioare la o clinică veterinară.

„Erau atât de hotărâţi, deşi nu aveau mulţi bani. Dar îşi doreau din tot sufletul să-l trimită pe Johnny la o clinică pentru a-i salva viaţa. Felicitări Poliţiei pentru recrutarea unor astfel de oameni cu inimă nobilă” – a scris Kuan Chee Heng, un salvator local de animale.

La clinică, poliţiştii au descoperit starea gravă a câinelui. Johnny avea nevoie de o intervenţie chirurgicală în plus faţă de recuperarea ortopedică de după operaţie.

Aceşti bărbaţi erau în stare de orice pentru a-şi salva prietenul cu patru picioare.

Acest mic animal însoţeşte de obicei oamenii în uniformă chiar şi în nopţile geroase, iar ei au dorit să îi răsplătească această loialitate, un gest extrem de frumos pentru un suflet inocent.

Din fericire, strigătul de ajutor a dat roade. Iar banii au fost strânși destul de repede pentru operația cățelușului.

Un cățel
Un cățel