De 3068 Vizualizari

Sharon Stone și-a luat un Pitbull! Actrița vrea să dea un exemplu

Îl plimbă cu decapotabila și iau prânzul în oraș

În America, câinii din rasa Pitbull sunt considerați foarte agresivi, iar lumea fuge, la propriu, de ei.

De aceea, foarte mulți își găsesc sfârșitul în adăposturi.

Mai mulți oameni importanți de la Hollywood încearcă acum, din răsputeri, să spele imaginea Pitbullului și să arate realii vinovați pentru nenorocirile produse de acești câini: stăpânii care i-au abuzat.

Frumoasa din Basic Instinct, actrița Sharon Stone militează și ea pentru această cauză și chiar și-a achiziționat un astfel de companion.

Paparazzi americani au surprins-o pe vedetă în timp ce își scotea cățelul. în vârstă de 8 luni, în oraș pentru masa de prânz.

3 Comentarii

  1. airedaleterrier spune:

    se spunea ca are cel mai mare IQ prin breasla
    chiar pitbull?

  2. Pitbull(Stafforsheide terriere)..nu sunt sigura daca scriu corect,este un catel fenomen,daca il cresti cu afectiune si grija pentru nevoile lui de animal de companie.Am avut un astfel de caine,Ares,pe care o sa-l regret mereu.Nici unul dintre animalutele e care le-am avut dupa el nu a mai fost elegant,afectuos,inteligent,sensibil ….ca el.Parerea mea este ca nu exista caini cu probleme,exista numai stapani ,,umanoizi,,tampitzi!!!!!

  3. Dorina, mutatiile genetice se pot face si fara a umbla in laborator la ADN-ul fiintei respective. Se poate face si prin incrucisari ale unor rase sau chiar specii inrudite. Rasa Pitbull, facuta prin incrucisarea raselor Terrier si Bulldog, a fost inventata NUMAI pentru a face un caine de lupta, si mai ales care sa lupte pana la moarte. Au fost ani in care mai mult de 50% din atacurile facute de caini de pe glob au fost facute de Pitbulli. Ce este cel mai rau, si la care nimeni nu are o explicatie, peste 70% din atacuri au fost asupra copiilor. Se spune ca nici macar cele mai fioroase animale salbatice nu ataca copii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X