De 642 Vizualizari

Serpii siamezi

Stapanul unei femele piton a avut parte de o surpriza uriasa cand dintr-un ou de-al acesteia a eclozat un sarpe cu doua capete.

Potrivit DailyMail, serpii siamezi impart mai bine din jumatatea corpului.

Stapanul  a declarat ca initial a crezut ca din ou vor iesi gemeni. Totusi, cazul este similar cu anormalitatea produsa si la oameni. „Au fost doua galbenusuri si nu s-au divizat corespunzator. Am o multime de prieteni care imperecheaza reptile, iar cazul acesta este foarte rar. Si, tinand cont ca exemplarul este in viata, este un caz si mai rar”, a spus, Jack McNamara, stapanul reptilei.

Evenimentul, petrecut in Australia, a socat o lume intreaga. Sarpele a fost denumit Wakizashi, referindu-se la doua tipuri de sabii japoneze, formand simbolul samurailor din perioada feudala a Japoniei.

Specialistii sustin ca sarpele cu doua capete poate trai in captivitate multi ani. Totusi, ei considera ca prima data cand serpii siamezi vor fi hraniti va fi o provocare.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X