1481 Vizualizari

SCANDAL POST-MORTEM. Michael Jackson, acuzat că și-a abuzat unul dintre cei mai buni prieteni! VIDEO

Problemele Megastarului

Chiar dacă regretatul Michael Jackson s-a stins din viață în urmă cu aproape 5 ani, numele unuia dintre cei mai mari muzicieni din istorie continuă să apară în tot felul de scandaluri. Jack Gordon, fostul soț al La Toyei Jackson, sora Megastarului, a povestit că artistul avea un comportament violent față de Bubbles, cimpanzeul său.

michael

Animalul a devenit celebru după ce a apărut alături de Michael în câteva videoclipuri ale acestuia, dar, după declarațiile lui Jack, Bubbles era lovit în repetate rânduri. De asemenea, Jane Goodall, un expert în comportamentul cimpanezilor, a afirmat că cimpanzeul era abuzat. „Am fost să-l văd pe Michael și am discutat despre Bubbles. Asta l-a enervat. Bubbles trăiește încă și este un exemplar superb, însă când era ținut de Michael, era bătut (…) Locul cimpanzeilor este în pădure. De la vârsta de 7 – 8 ani ajung să fie periculoși pentru deținătorii lor“, a spus Goodall. În prezent, Bubbles trăiește în Florida, într-un adăpost pentru animale, iar familia lui Michael Jackson a negat vehement acuzațiile.


Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X