Sari la conținut
Home » Șase pui de elefant au rămas blocați într-o groapă cu noroi. Rangerii unui parc au depus eforturi ieșite din comun pentru a-i salva

Șase pui de elefant au rămas blocați într-o groapă cu noroi. Rangerii unui parc au depus eforturi ieșite din comun pentru a-i salva

Șase pui de elefant au rămas blocați într-o groapă cu noroi, iar rangerii unui parc din Thailanda și-au unit forțele pentru a ajuta la salvarea „celor mici”.

Potrivit unei postări pe Facebook, pădurarii din Parcul Național Thap Lan, din Thailanda, au descoperit șase pui de elefant care erau prinși în gropi de noroi.

De obicei, animalele sălbatice trebuie lăsate în pace și este mai bine ca oamenii să nu intervină asupra lor. Dar când rangerii parcului au găsit șase elefanți separați de părinții lor și incapabili să iasă dintr-o groapă cu noroi, au intervenit pentru a salva situația și a-i elibera.

Se pare că o turmă de elefanți sălbatici trecuse prin zonă atunci când șase pui de elefant au fost prinși în noroi, iar elefanții adulți îi așteptau pe micuți, însă aceștia nu au reușit să iasă singuri din noroi.

Paznicii parcului au decis apoi să se implice, să intervină, să se mobilizeze și să ajute elefanții să iasă din noroi.

Unul dintre rangeri a trebuit să supravegheze elefanții peste noapte

Cu toate acestea, nu puteau face nimic imediat: nu aveau echipamentul potrivit la ei și se făcea târziu. Așa că, în schimb, unul dintre rangeri a supravegheat elefanții peste noapte, iar ei s-au întors în dimineața următoare cu echipamentul.

Cu ajutorul echipamentului, pădurarii au săpat o rampă pentru ca elefanții să poată ieși din groapa cu noroi.

Toți cei șase au ieșit, în siguranță și în stare bună, și s-au alăturat turmei lor de elefanți sălbatici.

Și totul s-a întâmplat datorită acestor rangeri de parc care au făcut mai mult decât au putut pentru a ajuta elefanții. Aceștia și-au unit forțele și au avut o colaborare fructoasă care a dus, în cele din urmă, după multă muncă și foarte multe eforturi depuse, la salvarea celor șase pui de elefant.