Sari la conținut
Home » Salvat în ultimul moment de la eutanasiere, un motan își arată zilnic recunoștința față de stăpâna lui!

Salvat în ultimul moment de la eutanasiere, un motan își arată zilnic recunoștința față de stăpâna lui!

Salvat în ultimul moment de la eutanasiere, un motan își arată zilnic recunoștința față de stăpâna lui!

Nimeni nu îi mai dădea șanse la viață!

Personajul principal din următoarea poveste este Honeycake, un motan adorabil care a decis să își arată recunoștința față de singura persoană care a decis să îl salveze de la moarte.

Potrivit thedodo.com, când era doar un mic pisoi, proprietarul l-a pus pe el şi pe cei doi fraţi ai săi într-o pungă de gunoi, iar mai apoi a aruncat sacul dintr-o maşină aflată în mişcare.

Însă nimeni nu şi-a arătat nici cea mai mică intenţie de adopție, şi, din păcate, adăpostul era unul foarte aglomerat care eutanasia animalele nedorite.

Organizaţia de salvare a animalelor Michigan Cat Rescue a auzit de povestea lui Honeycake şi a decis să intervină.

Salvat în ultimul moment

La câteva luni după ce Michigan Cat Rescue l-a salvat pe Honeycake, o femeie pe nume Renee a venit să-l întâlnească. Honeycake şi Renee s-au împrietenit rapid, iar Renee a decis să ia motanul cu ea acasă.

„Astăzi, Honeycake se bucură de noua sa viaţă alături de o persoană specială. Renee este o mare iubitoare de animale care a mărturisit că de acum încolo, Honeycake (redenumit Finnegan) se va bucura de o cantitate uriaşă de dragoste şi sărutări”, a scris Michigan Cat Rescue pe pagina lor de Facebook.